Coinbase sin NFT-plattform tillater…

Coinbase Global Inc vil begynne å tillate brukere å kjøpe ikke-fungible tokens (NFT) ved å bruke kreditt- og debetkort etter det nye partnerskapet med Mastercard.

For å forenkle NFT-kjøpsopplevelsen på sin nye plattform, vil Coinbase tillate brukere å gjøre det uten å eie kryptovaluta. Selskapet har nå samlet mer enn 2,5 millioner mennesker på en venteliste for sin nye plattform siden det kunngjorde planen i oktober i fjor.

for alt det annonse Fra den offisielle bloggen har Coinbases nye plan gjort det til en konkurranse til ledende NFT-plattformer som OpenSea.

“I dag, hvis du vil kjøpe en NFT – som et digitalt kunstverk – må du først åpne en kryptolommebok, kjøpe en kryptovaluta og deretter bruke den til å kjøpe NFT på en online markedsplass,” sier Raj Damodaran fra Mastercard. som leder digital asset og blockchain private partnerships-selskap, skrev jeg i et blogginnlegg. “Vi mener det burde være mye enklere. Dette vil sikre at NFT-er er tilgjengelige for alle.”

“Samarbeidet er en endring fra status quo i USA, hvor kun kjøp av kryptovaluta med debetkort støttes. Nå vil Mastercard utpeke NFT som en “digital vare”, som vil tillate kortholdere å foreta NFT-kjøp gjennom både kreditt- og debetkort , ifølge Bloomberg.

Imidlertid vil NFT-kjøpere fortsatt trenge en kryptolommebok fra Coinbase eller andre steder for å lagre digitale eiendeler etter kjøpet.

MasterCards plan for å integrere kryptovalutaer har fortsatt siden i fjor da de annonserte at de ville begynne å tillate kortholdere å handle med noen kryptovalutaer på nettverket.

Ifølge Bloomberg signerte Mastercard en avtale i oktober i fjor med panert. Kryptovalutaselskapet ble skilt ut fra Intercontinental Exchange, for å gjøre det enklere for forbrukere å bruke kryptobelønninger på kreditt- og debetkortene sine.

NFT-er har blitt en av de mest verdifulle eiendelene i kryptosektoren og svulmet opp til 44 milliarder dollar i markedet, hvoretter også forhandlere og institusjoner utenfor kryptoindustrien har tatt kontakt for å utforske flere muligheter.

17. januar 2022, rapportert av Blockchain. amerikansk forhandler Walmart Det ser ut til å bane vei for sin erobring i Metaverset; Dokumenter arkivert til US Patent and Trademark Office sent i forrige måned viser at selskapet forbereder seg på å lage sin egen pool av ikke-fungible kryptovalutaer og tokens.

Walmart la inn totalt syv bestillinger 30. desember 2021, sammen med flere nye merkeapplikasjoner, hvorav tre tilhører “Walmart Connect” (navnet på selskapets nåværende digitale reklamevirksomhet), som indikerer en intensjon om å produsere og selge virtuelle varer inkludert elektronikk og dekor Husholdning, leker, sportsutstyr og produkter til personlig pleie.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *