ikon || Traxx kunngjør…

Token || Traxx vil gi ut sitt nettverkstoken 14. mars 2022. Tokenene vil være tilgjengelige for kjøp og vil gjøre det mulig for brukere å opprette, anskaffe og selge musikkrelaterte NFT-er (ikke-fungible tokens) ved å bruke Token || Traxx butikken.

Kjendis medgründer og musikkprodusent TommyD, som har jobbet med Kanye West, JayZ og Beyonce og solgt mer enn 60 millioner enheter over hele verden, kunngjorde: «Jeg er spent på det symbolet||Traxx nådde denne milepælen på turen. Tokenet vil forbedre hele vårt etiske økosystem, og drive vår felles visjon om en inkluderende og bærekraftig Web3 der musikk og koding forenes.»

Musikkartister og fans som vil sørge for at de er de første som stiller opp for tokenet||Traxx-plattformen og utforsk funksjonene og fordelene med tokenet||Traxx kan melde en interesse og be om mer informasjon ved å melde seg på gjestelisten.

Nettverkstoken || . vil bli generert Traxx på Ethereum for å maksimere eksponeringen og vil koble til høyytelses blokkjeden med høy sikkerhet, Zilliqa, som markedet skal bygges på.

Grunnleggerne tror at TokenIITraxx-plattformen og markedsplassen vil forme en ny måte å skape, organisere og samle musikk ved hjelp av NFT, noe som muliggjør ekte kreativ frihet i musikk ved hjelp av NFTs proprietære teknologi og distribuert lagring.

Token || Traxx er utviklet av ledere i musikkbransjen som forstår hva som driver artistens kreativitet og fordelene ved å ha et fellesskap av uavhengige sinn,

«Som grunnleggere er vår oppgave å gjøre det mulig for kunstnere å lage ikoner med letthet Sangene, albumene og varene revolusjonerer måten fansen samhandler med artistene de elsker, sier medgründer Miles Leonard, tidligere president for Parlophone Records/Warner Music.

“Jeg har alltid opplevd at artister er veldig lojale når du gir dem frihet og rom til å være kreative. De har et ønske om å forestille seg nye dimensjoner til musikken deres, tiltrekke seg nye publikummere, bygge merkevaren deres og det som følger. Token || Traxx er et samfunn som støtter og oppmuntrer til det» la Leonard til.

“Gründerne vet at det er en enorm samfunnsinteresse for NFTs etiske, bærekraftige og inkluderende musikktilbud,” sa medgründer og finansdirektør Brian Elders.

Grunnleggerne vil komme med mer detaljerte kunngjøringer neste måned for å holde fellesskapet vårt oppdatert på prosessen med å opprette og frigi tokens for dette prosjektet. Gründerne vet at fans av musikk, NFT og krypto er klare til å bli en del av et fellesskap av ambisiøse og visjonære støttespillere og grunnleggere som bygger fremtiden med sitt eget skinn i spillet.” Oppsummer de kloke.

Ytterligere erfaring inkluderer Richard Zajalma, som har drevet Amsterdam Dance Event (ADE), verdens største elektroniske musikkfestival på 20 år. Tim Gentry, tidligere direktør for globale inntekter i The Guardian og Marco Bertuzzi, tidligere visepresident for Spotify, som nylig ble medlem av Board of Advisors.

Postnummer || Traxx kunngjør det etterlengtede salget av sine nettverkstokener som debuterte på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *