MetaFans: Fremtiden til sport…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Ettersom NFT-mani fortsetter å feie bransjer over hele kloden, er det tydelig at teknologien beveger seg bort fra utkanten av “teknologientusiaster” og i søkelyset. På dette tidspunktet er det trygt å anta at alle har hørt om kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, men kryptovaluta alene er ikke det eneste spillet i byen. NFT-er (ikke-fungible tokens) overtar raskt kryptovalutaer i popularitet ettersom de får offentlig interesse for bruk i sport, spill, samtidskunst og til og med eiendom.

For tiden kan NFT-markedet skryte av en verdsettelse på flere milliarder dollar som er større enn mange etablerte kryptovalutaprosjekter som har eksistert i flere år. Markedet forventes å vokse enda mer etter hvert som selskaper og organisasjoner begynner å ta i bruk NFT-er på tvers av en rekke forskjellige bransjer. Men mens de for det meste er assosiert med kunst eller spill og samleobjekter, lager NFT-er også bølger i sportsindustrien.

NFT-er i idrett

Sportens verden er et godt eksempel på hvordan NFT-er endrer måten fansen samhandler med hverandre så vel som med favorittlagene deres. Tenk for eksempel på fans av en bestemt fotballklubb. Hvert år må sesongkortinnehavere ta stilling til om de skal fornye billettene med prisøkning. I tillegg må medlemmene også bestemme om de vil oppgradere setene sine eller til og med kjøpe nye.

Hvert år øker kostnadene ved å fornye billettene dine, noe som betyr at fansen enten må ut med mer penger eller risikere å miste setene til noen andre. Som et resultat blir mange fans tvunget til å ta den vanskelige avgjørelsen mellom å bruke penger på fotballbilletter eller andre daglige nødvendigheter som dagligvarer og verktøy. Imidlertid kan NFT-er eliminere dette problemet ettersom de kan brukes av idrettslaget til å tromme opp penger fra fansen, samtidig som fans som har sesongkort kan tjene en prosentandel av inntektene laget mottar. I utgangspunktet kan fans tjene tokens ved å beholde NFT-ene og bruke disse tokenene ved å delta i forskjellige aktiviteter og opplevelser med favorittklubben deres.

Med NFT-er trenger ikke fansen lenger å velge mellom å fornye billettene eller betale for andre nødvendigheter fordi de kan gjøre begge deler samtidig. For eksempel, etter å ha deltatt på en kamp, ​​vil fansen samle inn tokens som de deretter kan bruke på andre opplevelser som å møte favorittspillerne sine, se på treningsøkter eller til og med ta en omvisning på stadion. Dette gir en fan en sjanse til å virkelig investere i suksessen til laget og bidrar også til at de mest dedikerte fansen kommer tilbake år etter år fordi de har tilgang til eksklusive teamarrangementer og opplevelser som kun er tilgjengelige for lagets NFT-eiere.

NFT-er lar ikke bare lag tiltrekke seg flere sesongkortholdere ved å gi dem eksklusiv tilgang til klubbrelaterte opplevelser, men lar også klubbene senke billettprisene. I tillegg lar dette lagene tjene penger fra NFT-er når fansen kjøper dem og løser dem inn på spill eller arrangementer der laget kan ta en prosentandel av hvert kjøp.

MetaFans NFT-er

Nytten til NFT-er i sportens verden går utover minner om digital kunst eller andre former for samleobjekter. Nåværende NFT-sportsprosjekter fokuserer imidlertid primært på å selge NFT-er i bulk i stedet for å gi mest mulig verdi til NFT-eiere og -skapere.

MetaFans streber etter å tilby en unik løsning gjennom NFT Sports-plattformen som kombinerer kjærligheten til å samle sportsmemorabilia med ulike nivåer av nytte for å oppmuntre til utviklingen av en sportsfanbase. MetaFans er det første selskapet i sitt slag som tilbyr en rekke sports-NFT-er som går utover den digitale kunsten av cookie-cutter som for tiden er utbredt på sports-NFT-markedet, for å tilby en ny æra av samleobjekter med verdi og opplevelser i den virkelige verden.

Opprettet av medgründerne Maxfield Bala og Marion Phillips, bruker MetaFans NFT-er for å fremme et fellesskap av fans som kan få gjenværende belønningsmuligheter så vel som virkelige opplevelser med favorittlagene deres.

Med den første lanseringen av 10 000 sports-NFT-er, for ikke å nevne en belønningsdrevet gruppe NFT-er kalt FanEpack NFT-er, er MetaFans satt til å transcendere sportsverdenen med en strategi som ikke bare er til fordel for NFT-samlere, men som også støtter respekterte merker, idrettsutøvere, musikere, spillere og skuespillere for å nevne noen.

MetaFans Diamond Club Collection

MetaFans’ Diamond Club Collection er hovedattraksjonen selskapet tilbyr til NFT-samlere og entusiaster. Den inneholder en samling av 10 000 unike digitale kombinasjoner basert på Ethereum ERC-721-standarden. Fra denne samlingen er det mer enn 700 unike temaer fordelt på 4 avatarer designet av Maxfield Bala som brukte timer på å illustrere hver enkelt for hånd.

Bala er en verdenskjent illustratør og billedkunstner som har jobbet med merker som Disney, NFL, Coca-Cola og Samsung. Han har samarbeidet om mange mainstream kunstprosjekter rundt om i verden.

Hver Diamond Club (DC) NFT-gruppe gir sine innehavere medlemskap til en eksklusiv gruppe av vellykkede ledende investorer, gründere og livsstilsforkjempere innenfor MetaFans-økosystemet. Dette er MetaFans sin tilnærming til å gi fans tilgang til en digital countryklubb for sportsfans. Med denne funksjonen vil MetaFans NFT-innehavere kunne bli med i et voksende eksentrisk fellesskap av fans mens de fortsatt nyter de mange fordelene og fasilitetene ved å eie disse NFT-ene.

Fordeler med å eie MetaFans NFT-er

Bortsett fra fordelene som følger med å eie en MetaFans DC NFT, kommer muligheten til å ta vare på flere NFT-er innenfor MetaFans-plattformen også med tilleggsfunksjoner. For eksempel tilbyr MetaFans NFT-bokser for Owners Box Guest, som gir innehavere privilegiet og kraften til å ha de beste setene i huset under sports- og underholdningsarrangementer. Dette settet med NFT-er inkluderer ekstremt sjeldne samleobjekter helt håndtegnet av Bala (prosjektets grunnlegger).

Dessuten vil de som har Genesis MetaFans NFT-er i DC-samlingen kunne utstede en gratis MetaFans FanEpack NFT som kan løses inn for forskjellige gaver og fordeler atskilt fra de viktigste MetaFans DC NFT-ene. Noen av fordelene inkluderer å kreve ekte varer, NFT-er for klær og tilbehør som kan brukes med flere avatarer i metaversen, og tilgang til fremtidige bytteprogrammer som å samle inn nok FanEpack NFT-er til å brenne for en ryggsekk.

Synopsis: Fremtidige MetaFans-samarbeid

Idrettslag over hele verden innser raskt at NFT-er er fremtiden, spesielt for sportsfans. Det lar fansen virkelig samhandle med favorittklubbene deres på en måte som tidligere trodde umulig. Mens mange team har anerkjent dette potensialet, har de ennå ikke utnyttet det fullt ut fordi de ikke forstår bransjen tilstrekkelig.

MetaFans ble opprettet for å fylle dette gapet, som er selskapets kjerneoppgave. Når en fan eier MetaFans NFT, kan de bruke den som en erstatningsbillett for ethvert fremtidig arrangement holdt av favorittlagene og -klubbene deres over hele landet eller rundt om i verden. Disse samleobjektene kan også brukes som reklameartikler under spesielle arrangementer, gaver og andre aktiviteter i teamfellesskapet.

Når det gjelder idrettsutøverne, er mange av dem allerede en del av MetaFans-økosystemet, på grunn av MetaFans’ planer om å samarbeide med profesjonelle idrettsutøvere, musikkstjerner og spillpåvirkere. NFT-innehavere i MetaFans-fellesskapet vil ha avansert tilgang til NFT-sett lansert av forskjellige sportsstjerner, musikere og influencere til en rabattert pris.

Disse og andre utviklinger i MetaFans-økosystemet vil langt på vei gi fantastiske belønninger og gaver til NFT-innehavere i sport- og underholdningsverdenen.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *