Mining Hack: Nytt…

Et gjennombrudd innen minneutvinning: En ny minneenhet kan i stor grad støtte databehandlingsapplikasjoner. Og. Det gjør gruvedrift mer miljøvennlig.

Et forskerteam fra Northwestern Engineering University og Messina University i Italia har kommet sammen for å gjøre noe fantastisk. De har utviklet en ny magnetisk minneenhet som vil føre til raskere kunstig intelligens-systemer. hvordan? De laget en ny type enhet, laget av antimagnetiske materialer. Hør, ikke se etter det, du vil ikke forstå, bare stol på oss det er kult.

Fordeler med gruveminne

Så hvordan forholder dette seg til gruvedrift av kryptovaluta? La oss dele den moderne villverden inn i engelsk. Hva dette betyr er at minneteknologien i gruveutstyr vil være immun mot eksterne magnetfelt. Dette vil forbedre en rekke datasystemer, ikke bare utstyr for kryptogruvedrift, men også kule ting for plassen.

Kryptovaluta-maskinvare kan dra nytte av sterkere og tettere minne. For øyeblikket er gruvedrift av kryptovaluta hemmet på grunn av begrenset minnebåndbredde. Dette problemet øker tiden og energien som kreves for behandling. Så gruvedrift blir energikrevende og sakte. Men med den nye typen minne med høy tetthet kan informasjon inneholdes på den samme brikken som gruver. Dette vil overvinne minneutfordringer og få ting til å lastes raskere.

Bilde: Et mikrofotografi av enheten, bestående av to hybrider med samme dimensjoner, den ene inneholder en IrMn3-kolonne og den andre kun består av Pt.
Kreditt: Northwestern University og University of Messina

Applikasjonen i den virkelige verden

Det er et problem med minne i disse dager, ettersom teknologien utvikler seg med lysets hastighet. Stemmegjenkjenningsplattformer som Googles Alexa er sultne på mer minne. Det er også problemer med interaktive innholdsplattformer som Netflix. Og listen fortsetter. Slike applikasjoner må bruke stadig større datasett for å yte. Ikke hold tritt med eksisterende minnemaskinvare – det er ineffektivt og uholdbart.

Nåværende MRAM-systemer (magnetic random access memory) er basert på ferromagnetiske materialer som jern og kobolt. Dette systemet svikter moderne teknologi. Magnetene overlapper hverandre, med mindre de er langt fra hverandre. Dette gjør enhetene store og trege. Men et nytt system som bruker antimagneter (AFM) vil endre alt dette. Det nye materialet er raskere og inneholder ikke magnetiske poler. Så uønsket magnetisk interaksjon kan unngås. I tillegg kan den brukes med svært små dimensjoner.

Pedram Khalili er professor ved McCormick College of Engineering. “Antimagnetiske materialer kan løse MRAM ferromagnetiske utfordringer. Antiferromagneter demonstrerer skalerbarhet, høy skrivehastighet og immunitet mot tukling med eksterne magnetiske felt – alle komponenter som trengs for å lage raskere enheter for å støtte den raske veksten i databehandlings-, nettverks- og datalagringsindustrien. Vi viste ingen kapitalutgifter. Ny teknologi som trengs av selskaper som kanskje vil ta i bruk antimagnetisk MRAM-teknologi.”

plassapplikasjoner

Så la oss snakke om romfart. Rover på Mars er sulten på datakraft. De må betjene syn og navigasjon uavhengig for å ta avgjørelser. Oppgraderte systemer med ny minnemaskinvare vil få fart på Roveren. De nye enhetene motvirker den ioniserende strålingen som finnes i verdensrommet.

Khalili sa at arbeidet deres vil bli brukt overalt hvor minne brukes i høyytelses databehandling.

“Selv om applikasjonene varierer mye, er den underliggende maskinvaren og minnebrikkene bak dem i hovedsak de samme. Teknologien vår er generell og kan brukes overalt hvor minnet brukes i dagens høyytelses datasystemer.”

Gruvearbeidere? Du må passe på denne plassen.

Vil du diskutere minneutvinning eller noe annet? Bli med i Telegram-gruppen vår.

Post-Memory Mining Hack: En ny enhet som gjør Cryptocurrency Mining mye raskere debuterte på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *