Shiba Inu (SHIB) stuper under $15…

Shiba Inu (SHIB), kjent som Dogecoin-morderen, har stått overfor et alvorlig salgspress de siste månedene etter at detaljhandelsvanviddet drev prisen på den digitale eiendelen til rekordhøye $0,000088 i oktober 2021.

Nylige CoinMarketCap-data viser at Shiba Inus markedsverdi har falt under 15 milliarder dollar, det laveste siden 12. januar. I løpet av den siste uken så SHIBs største konkurrent Dogecoin (DOGE) en fin oppgang på mer enn 10 % etter at Tesla-sjef Elon Musk annonserte aksepten av DOGE. I 2021 forble veksten til DOGE og Shiba Inu side om side da begge meme-myntene så betydelig interesse fra individuelle og institusjonelle investorer.

Korrigeringen av kryptovalutamarkedet i løpet av de siste ukene av 2021 forårsaket imidlertid et massivt fall i verdsettelsen av begge digitale eiendeler. Dogecoin- og Shiba Inu-prisene er ned nesten 70 % fra deres rekordhøye. SHIB mistet sin plass på listen over de 10 beste kryptovalutaene i verden etter markedsverdi og falt til 13. plass på grunn av det nylige salget.

Korreksjon i Altcoins

I tillegg til Shiba Inu har selgere økt salgsposisjoner på tvers av kryptomarkedet. I følge Santiment-data så BNB, ANKR, SIA, AXS og XEM en kraftig økning i korte posisjoner.

“Vi ser en betydelig økning i belånte shortposisjoner på tvers av ulike kryptoaktiva akkurat nå. Gjennomsnittlige valutafinansieringskurser er negative for altcoins som ANKR, XEM, SIA, XMR, AXS, DGB og BNB. Hvis disse shortposisjonene avvikles, vil dette kan føre til skyhøye priser,» Santment spiss.

Tidligere denne uken publiserte kryptobørsen EXMO en rapport om kryptomarkedet som fremhever at Shiba Inu oppnådde den høyeste avkastningen på investeringen (ROI) i fjerde kvartal 2021. Dette året startet imidlertid på en negativ tone for en digital eiendel.

Shiba Inu (SHIB), kjent som Dogecoin-morderen, har stått overfor et alvorlig salgspress de siste månedene etter at detaljhandelsvanviddet drev prisen på den digitale eiendelen til rekordhøye $0,000088 i oktober 2021.

Nylige CoinMarketCap-data viser at Shiba Inus markedsverdi har falt under 15 milliarder dollar, det laveste siden 12. januar. I løpet av den siste uken så SHIBs største konkurrent Dogecoin (DOGE) en fin oppgang på mer enn 10 % etter at Tesla-sjef Elon Musk annonserte aksepten av DOGE. I 2021 forble veksten til DOGE og Shiba Inu side om side da begge meme-myntene så betydelig interesse fra individuelle og institusjonelle investorer.

Korrigeringen av kryptovalutamarkedet i løpet av de siste ukene av 2021 forårsaket imidlertid et massivt fall i verdsettelsen av begge digitale eiendeler. Dogecoin- og Shiba Inu-prisene er ned nesten 70 % fra deres rekordhøye. SHIB mistet sin plass på listen over de 10 beste kryptovalutaene i verden etter markedsverdi og falt til 13. plass på grunn av det nylige salget.

Korreksjon i Altcoins

I tillegg til Shiba Inu har selgere økt salgsposisjoner på tvers av kryptomarkedet. I følge Santiment-data så BNB, ANKR, SIA, AXS og XEM en kraftig økning i korte posisjoner.

“Vi ser en betydelig økning i belånte shortposisjoner på tvers av ulike kryptoaktiva akkurat nå. Gjennomsnittlige valutafinansieringskurser er negative for altcoins som ANKR, XEM, SIA, XMR, AXS, DGB og BNB. Hvis disse shortposisjonene avvikles, vil dette kan føre til skyhøye priser,» Santment spiss.

Tidligere denne uken publiserte kryptobørsen EXMO en rapport om kryptomarkedet som fremhever at Shiba Inu oppnådde den høyeste avkastningen på investeringen (ROI) i fjerde kvartal 2021. Dette året startet imidlertid på en negativ tone for en digital eiendel.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *