Strike wallet er den femte mest populære…

Det beste kontantnettverket i menneskehetens historie er her, det er åpent og det kommer til å opprøre verden raskere enn noen tror. “Åpne nettverk vinner,” sa Strike-sjef Jack Mallers.

Strike digital wallet ble den femte mest populære finansielle appen i Argentina innen en uke etter lanseringen.

Selskapet, ledet av den jakkekledde administrerende direktøren Jack Mallers, lanserte kryptobetalingstjenester for det argentinske markedet 12. januar. Strike er mest kjent for å muliggjøre Bitcoin (BTC)-betalinger over Lightning Network, spesielt i El Salvador.

Imidlertid, ifølge lokale medier og brukerrapporter, støtter selskapets Argentina-app for øyeblikket bare bruken av Tether stablecoin USDT for overføringer via Lightning. Brukere er i stand til Kjøp Bitcoin via appen, og send den til en tredjeparts lommebok.

Mallers twitret 18. januar at Strike for øyeblikket er rangert som den 5. best betalte finansielle appen og den beste nye appen totalt på den argentinske Apple Store, og understreker viktigheten av Bitcoin-nettverket:

Det beste kontantnettverket i menneskehetens historie er her, det er åpent og det kommer til å opprøre verden raskere enn noen tror. Åpne nettverk vinner.

Mallers uttalte tidligere denne uken at Strike jobber med å bringe ytterligere BTC-støtte og funksjoner til appen snart, og la merke til at selskapet tar “nøyaktig” samme tilnærming i El Salvador.

Verken Strike eller Mallers fremhevet bruken av Tether som en del av selskapets første kunngjøring, men administrerende direktør bemerket at appen ville gjøre det mulig for argentinere å “opprettholde en stabil kontantbalanse som kan brukes umiddelbart og uten gebyrer.”

I følge en grov oversettelse av en rapport fra 11. januar fra det lokale mediet iProUP, fastsetter Strikes tjenestevilkår et partnerskap med Exchange Bittrex for oppbevaring og pengeoverføringer, og spesifiserer at appen vil gi “valuta” som brukere kan bruke for å beskytte seg selv ” fra inflasjon.

“Mens løsningen markedsføres som basert på BTC-teknologi, er den faktisk basert på Ethereum-nettverket, ettersom det er Tether USD (USDT) stablecoin, under ERC-20 token-teknologistandarden,” skrev innlegget.

RELATERT: Uruguay har angivelig installert sin første Bitcoin-minibank

En lokal Strike-bruker ved navn “Nico” på Twitter annonsør Den er i stand til å motta Bitcoin via appen, men den konverteres umiddelbart til USDT, mens den argentinske kryptojournalisten Luis David Esparragoza svarte at det samme skjer i den omvendte transaksjonen, der brukere sender USDT til Bittrex som deretter konverteres til BTC.

En av funksjonene som sies å støtte Bitcoin direkte i Argentina er BTC-tipping-funksjonen på Twitter, med Mallers som merker dette via en skjerm registrert Via Twitter forrige uke.

Cointelegraph har kontaktet Mallers for kommentarer om bruken av USDT, og vil oppdatere artikkelen hvis den svarer.