Bitcoin Whales Legg til 40 000 BTC i…

Bitcoin-hvaler, adresser som inneholder mellom 1 000 og 10 000 BTC, har utvidet sine private lommebøker de siste 48 timene. I følge Santiment har store Bitcoin-lommebøker lagt til nesten 40 000 mynter til beholdningen de siste to dagene.

Per i dag holder BTC-hvaler det samme antall mynter som de hadde før siste dumping startet. Som et resultat av den nylige oppbyggingen, steg prisen på Bitcoin til over $42 500. I tillegg økte dominansen til BTC i kryptomarkedet i løpet av den nevnte perioden.

“Bitcoin har gått tilbake og er +$1000 i løpet av de siste 5 timene. Den ligger nå på $42.4K, dette kommer etter at hvaler har samlet 40.000 flere BTC på bare de siste 2 dagene. De er nå tilbake i besittelse av samme beløp fra før de begynte å losse for 49 000 dollar,» sa Saintment i sin rapport.

Under korrigeringene av kryptomarkedet i 2021 unngikk langsiktige bitcoin-innehavere panikksalg. Faktisk viser dataene at de fleste av dem økte sine beholdninger og kjøpte dippen.

Bulls vs Bears

Mens Bitcoin-oksene nøt store prishopp i 2021, presset bjørnene BTC-prisen betydelig lavere i løpet av de to første ukene av 2022. Krypto-eiendelen handles for tiden rundt 35 % under all-time high. På grunn av oversvømmelsen av markedet har nesten 30% av bitcoin-tilførselen i omløp falt til et urealisert tap.

“Som bjørner legger press på poolen av profittholdere, forsvarer Bitcoin-spekulanter et betydelig historisk forsyningsnivå på profittmåleren. Volumet ‘høyt bud’ har blitt forsvart i to tilfeller de siste årene: mai 2020 – juli 2020, Den stille utvinningsperioden etter den massive nedturen fra den Covid-relaterte panikken. Mai 2021 – juli 2021, den flyktige og kumulative perioden etter den historiske nedbringelsen av beholdningen.»

Bitcoin-hvaler, adresser med mellom 1 000 og 10 000 BTC, har utvidet sine private lommebøker de siste 48 timene. I følge Santiment har store Bitcoin-lommebøker lagt til nesten 40 000 mynter til beholdningen de siste to dagene.

Per i dag holder BTC-hvaler det samme antall mynter som de hadde før siste dumping startet. Som et resultat av den nylige oppbyggingen, steg prisen på Bitcoin til over $42 500. I tillegg økte dominansen til BTC i kryptomarkedet i løpet av den nevnte perioden.

“Bitcoin har gått tilbake og er +$1000 i løpet av de siste 5 timene. Den ligger nå på $42.4K, dette kommer etter at hvaler har samlet 40.000 flere BTC på bare de siste 2 dagene. De er nå tilbake i besittelse av samme beløp fra før de begynte å losse for 49 000 dollar,» sa Saintment i sin rapport.

Under korrigeringene av kryptomarkedet i 2021 unngikk langsiktige bitcoin-innehavere panikksalg. Faktisk viser dataene at de fleste av dem økte sine beholdninger og kjøpte dippen.

Bulls vs Bears

Mens Bitcoin-oksene nøt store prishopp i 2021, presset bjørnene BTC-prisen betydelig lavere i løpet av de to første ukene av 2022. Krypto-eiendelen handles for tiden rundt 35 % under all-time high. På grunn av oversvømmelsen av markedet har nesten 30% av bitcoin-tilførselen i omløp falt til et urealisert tap.

“Som bjørner legger press på poolen av profittholdere, forsvarer Bitcoin-spekulanter et betydelig historisk forsyningsnivå på profittmåleren. Volumet ‘høyt bud’ har blitt forsvart i to tilfeller de siste årene: mai 2020 – juli 2020, Den stille utvinningsperioden etter den massive nedturen fra den Covid-relaterte panikken. Mai 2021 – juli 2021, den flyktige og kumulative perioden etter den historiske nedbringelsen av beholdningen.»

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *