FTX (FTT) token deler seg over…

FTX Token (FTT) har sannsynligvis fullført en korrigerende fase og nærmer seg nå motstandsområdet $53.80-$60. Den oppadgående bevegelsen ble innledet av et stort bullish-signal.

FTT har vært i en nedadgående trend siden den nådde et rekordhøyt nivå på $85,74 9. september. Gjennom nedgangen handlet den under en synkende motstandslinje. Så langt nådde FTT et lokalt lavpunkt på $33,76 den 8. januar.

Fra dette fallet kom FTT tilbake og startet et trekk oppover, og validerte $36-området som støtte. Dette er et avgjørende område som tidligere fungerte som motstand.

Den 14. januar brøt FTT ut av den nevnte synkende motstandslinjen. Før bruddet hadde rekken pågått i 127 dager.

Den nest nærmeste motstanden er nå mellom $53,80 og $60. Dette motstandsområdet er skapt av 0,382-0,5 Fibonacci retracement motstandsnivåer.

Stigende forskjeller

Tekniske indikatorer støtter for tiden fortsettelsen av den oppadgående bevegelsen. Dette er spesielt tydelig i den daglige MACD.

MACD-signallinjen skapte en bullish divergens (grønn linje) mellom desember 2021 og januar 2022. Sist gang signallinjen genererte noen form for divergens var mellom april og mai 2020, da det var en betydelig bearish divergens (rød linje) før en kraftig nedgang i prisen.

Derfor, siden den nåværende divergensen er bullish, er et lignende bullish trekk trolig denne gangen.

2-timersdiagrammet viser også at FTT har brutt gjennom fra den synkende motstandslinjen. Det handles nå ved det siste kortsiktige motstandsområdet, like over $47.

I likhet med den daglige tidsrammen, støttes den bullish bevegelsen av MACD, som nesten gikk inn i det positive territoriet.

FTT-bølgetallsanalyse

Kryptovaluta-forhandler Tweet innebygd Han twitret på FTT-diagrammet og la merke til at det ser ut til at FTT har fullført sin korrigerende fase og kan øke mot neste motstand rundt $60.

Målt fra all-time high 9. september, indikerer det mest sannsynlige bølgetellingen at overgangen til den laveste 8. januar (skyggelagt) var en korrigerende struktur. I den har bølgene A: C et forhold på 1: 1, noe som er veldig vanlig i slike strukturer.

I tillegg er det tydelig at bølge C er en bearish bevegelse av fem bølger (rød), som er et krav for at korrigeringen skal fullføres.

Mens en økning mot $53-$59-regionen virker svært sannsynlig, vil formen på den fortsatte oppadgående bevegelsen bidra til å bestemme retningen for den fremtidige trenden.

For å få den nyeste versjonen av BeInCrypto Bitcoin (BTC) Analyse, klikk her.

FTX (FTT) token etter fire måneders motstandsutbrudd dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *