GBTC aksjepristanker som…

Verdens største bitcoin-fond – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) – har fått et stort slag midt i kryptomarkedets nederlag. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) har handlet med en kraftig rabatt på 17 % hittil i år.

Per nå har GBTC 27 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning. Dette er svimlende 30 % rabatt fra Bitcoins all-time high i november 2021. Dessuten har det nylige Bitcoin (BTC)-salget en mye mer uttalt innvirkning på GBTCs aksjekurs (OTCMKTS: GBTC).

Gjenstand: Bitcoin

GBTC-aksjekursen handles med rekordrabatt for basis Bitcoin. Aksjen er også ned 19 % så langt i 2022. GBTC-aksjekursen har korrigert utrolige 50 % de siste tre månedene. Brent Donnelly, president for Spectra Markets, sa i en rapport som Bloomberg har fått tilgang til:

“GBTC knuser hjerter når motstanderen utvider seg. GBTC er i utgangspunktet en binær innsats på en fysisk ETF på dette tidspunktet. Det kan være fristende, men det er fristende på en verdifelle måte.»

Korrelasjonen mellom GBTC og Bitcoin synker i enda større grad. Mens prisen på Bitcoin (BTC) steg med 1,6 % tirsdag 18. januar, falt prisen på GBTC med 6,4 % samme dag.

Konverter GBTC til ETF Spot Bitcoin

I fjor i oktober 2021 søkte Grayscale Investment LLC US Securities and Exchange Commission (SEC) om å konvertere GBTC til en Bitcoin ETF. Dette trekket vil sannsynligvis hjelpe Grayscale med å sikre mer kontantstrøm fra institusjoner.

Imidlertid ser det ut til at SEC har til hensikt å avvise Bitcoin ETF, med henvisning til bekymringer om investorbeskyttelse. Onsdag 19. januar sa SEC-president Gary Gensler at kryptovalutabørser vil være hovedfokuset i nedslaget mot verdipapirregulatoren. Gensler sa på en virtuell konferanse:

“Jeg har bedt ansatte om å vurdere alle måter å bringe disse plattformene innenfor jurisdiksjonen til investorbeskyttelse. Hvis handelsplattformene ikke kommer inn i regulering, vil det være nok et år med offentlig eksponering.”

GBTC aksjekursskap dukket opp etter at Bitcoin-fondet ble handlet til rekordrabattrenten for første gang på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *