Mars4 Metaverse NFT-salg gleder…

Mars 4 Det er et flernivåprosjekt som bringer NFT-er, Crypto og et oppslukende overlevelsesspill sammen. Med mars4.me gir vi deg et vindu inn i den virtuelle planeten Mars og en rekke investeringsmuligheter på tvers av verdens første inntektsgenererende NFT.

Salget av Mars4 NFT-er samlet inn over $250 000 per dag, og tomtene ble raskt utsolgt. Nå er tiden inne for å tenke på å bli eier av eiendommen til planeten Mars og fortjenesten du vil bringe i nær fremtid.

Epoker: gradientkoder returnerer

Mars4 NFT-er representerer geografisk presise tomter på tvers av Mars, laget ved hjelp av data fra NASA og andre romfartsorganisasjoner, for å bli fullt ut realisert i toppmoderne 3D-grafikk. Mars4 NFT-er utgis som en del av epokesystemet som bruker en knapphetsmodell for å bestemme prisene.

Epoch er et lagdelt system som belønner våre investorer i stadier som ser bedre avkastning hvis den forrige personen bestemmer seg for å investere. For å gjøre deg kjent med Epoch-systemet har vi gitt flere detaljer nedenfor:

Investorer som kjøpte Mars4 Land NFT-er i løpet av eller før den nåværende æraen (Era 1) vil motta 51 % av overskuddet fra den neste æraen (Era 2), distribuert i Mars4-tokens (‘Mars4-dollar’) i en enkelt engangssum etter NFT-ene under den tiden ble solgt.

Epoch-systemet strekker seg fra epoke 0 til epoke 5 med hver epoke som inneholder et fast utvalg av NFT-er. Etter at en epoke er over, blir inntektene fra den epoken alltid omfordelt til eierne av NFT-er som investerte i alle tidligere epoker. Dette systemet implementeres hele tiden, og gir større avkastning for investorer som har avtaler.

Videre kan du forvente at prisen på NFT-er vil stige etter at en epoke er over. Epokesystemet er basert på prinsippet om knapphet: jo mindre land er tilgjengelig, desto høyere er dens relative verdi.

Med over 56 000 solgte NFT-er er det bare rundt 3 000 NFT-er igjen før omfordelingsfasen av fase 1-epoken begynner. En gang på Epoch 2 vil investorer som eier NFT-er solgt før Epoch 1 motta 51 % av inntektene fra Epoch 2 NFT-salg i mars 4 dollar.

Mars4-kodeintegrasjon: virtuell økonomi

Mars4 vil integrere både Mars4 Token og Mars4 NFT Land i det kommende overlevelsesspillet på Red Planet, og bringe et helt nytt aspekt til investeringsverdien til våre NFT-er og skape en NFT som kan generere avkastning for innehaverne.

Hvert NFT-land som selges er et virtuelt sted der spillet er satt, slik at innehavere og spillere kan bruke sin egen personlige plass på Mars. Metaverse vil vise frem mekanikken for overlevelse og kolonisering og belønne grunneiere som bygger blomstrende samfunn innenfor deres NFT-tomter og gi avkastning i Mars4-tokens for både spiller og investor.

I tillegg vil spillet bruke Mars4-tokenet som sin basisvaluta, for å bygge en fullstendig virtuell økonomi som skaper ekte rikdom.
For å lære mer om planene våre for den kommende Mars-kampen, klikk her.
For å finne ut mer fra vår prisbelønte kreative direktør om det kommende spillet, sjekk ut AMA vi arrangerte her.

konklusjon

Så hva venter du på? Med Mars4 er Red World din østers. Med tilgang til hver epoke av 4. mars, vil investorer fra forrige epoke fortsette å motta omfordelte Mars4-tokens, noe som betyr at den beste tiden å investere og dra nytte av epokesystemet alltid er nå.

Bli med i Mars4-fellesskapet på Discord eller finn mer på Mars4.


Dette er et sponset innlegg. Finn ut hvordan du når publikummet vårt her. Les ansvarsfraskrivelsen nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *