Pakistan Telecom har bedt om…

Federal Investigation Agency (FIA) har bedt Pakistan Communications Commission om å blokkere mer enn 1600 kryptonettsteder. Denne handlingen fulgte en fullstendig anbefaling om å forby krypto fra sentralbanken, State Bank of Pakistan (SBP). I mellomtiden sa landets vitenskapsminister at regjeringen har til hensikt å “regulere” landets kryptovaluta.

Pakistans FIA tar grep mot kryptonettsteder og støtter sentralbankens anbefaling om å forby krypto

Pakistans føderale etterforskningsbyrå (FIA), som siterer FIA-direktør Babur Bakht Qureshi, rapporterte at Pakistan Communications Authority (PTA) hadde bedt telekomregulatoren om å blokkere tilgang til mer enn 1600 krypto-utvekslingssider.

Direktøren avslørte først sin intensjon om å kommunisere med telekommyndigheten om blokkering av noen kryptonettsteder forrige uke. Han hevder at kryptovalutaen brukes til hvitvasking.

I tillegg, “Qureshi avslørte at en liste over individer involvert i kryptovalutahandel er under utarbeidelse,” heter det i innlegget. Han la til at «disse menneskene vil bli arrestert» når kryptovaluta er forbudt i Pakistan.

Dessuten sa Qureshi at det vil bli iverksatt tiltak mot enkeltpersoner som fremmer kryptovaluta i Pakistan. “Disse personene er på byråets radar og snart vil det bli iverksatt tiltak mot dem,” sa direktøren.

Et økende antall land slår ned på kryptoannonsering, inkludert Storbritannia, Singapore og India.

Pakistan vurderer fortsatt hva de skal gjøre med kryptovaluta

Regjeringen i Pakistan vurderer for tiden om de skal forby eller regulere kryptovaluta.

Pakistans minister for vitenskap og teknologi, Shibli Faraz, sa mandag på landets første blockchain-toppmøte som ble arrangert i samarbeid med hans departement, at regjeringen har til hensikt å «regulere» kryptovaluta i landet. Han forklarte at finansdepartementet, State Bank of Pakistan og Securities and Exchange Commission of Pakistan allerede jobber med en plan.

Imidlertid har State Bank of Pakistan (SBP) allerede tatt sin beslutning om å forby kryptovalutaer fullstendig. Sentralbanken leverte i forrige uke en rapport til Høyesterett i Sindh som anbefalte et fullstendig forbud mot kryptovalutaer.

Sindh High Court instruerte deretter lov- og finansdepartementene til å evaluere SBPs anbefalinger og bestemme om de skulle forby krypto eller tillate visse relaterte aktiviteter i staten. Retten ba de to departementene om å levere en felles rapport i april.

Tror du at Pakistan Telecommunication Authority vil forby 1600 kryptonettsteder slik FIA ber om? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *