Singapore stenger kryptominibanker…

Alle cryptocurrency minibanker i Singapore har blitt stengt av Monetary Authority of Singapore, etter bystatens forbud mot alle cryptocurrency minibanker Kryptovaluta relatert Reklame på offentlige steder.

“For å etterkomme den plutselige kunngjøringen har vi sluttet å tilby kjøps- eller salgstjenester gjennom våre fem minibanker mens vi søker ytterligere avklaring fra Mensa Daenerys & Co, den største minibankoperatøren i Singapore.

Deodi Pte kunngjorde også stenging av minibankene sine i samsvar med den nye retningslinjen.

MAS sitt grep om å forby kryptoannonser på offentlige steder for alle kryptotjenesteleverandører var basert på det faktum at mange av annonsene kan redusere risikoen som ligger i å investere i det digitale valutaøkosystemet. Blockchain nevnt.

Rapporten la til at rådene var inkludert i den nylig publiserte “Guideline on Providing Digital Payment Token Services to the Public” som var rettet mot både lisensierte kryptotjenesteleverandører så vel som de i overgangsperioden.

I retningslinjen utstedt av MAS, den sentralbank Hun sa at hun “bemerket at noen DPT (digital betalingskodeTjenesteleverandørene promoterte aktivt tjenestene sine gjennom online og fysiske annonser eller ved å tilby fysiske automater (minibanker) på offentlige steder.»

Flyttingen er en del av en bredere innsats fra Singapores vakthund for å regulere reklame for kryptovalutaen til publikum.

Før Singapores nedbryting av kryptoannonsering, var Spania og Storbritannia Utstedte også lignende restriksjoner.

Mens den spanske regjeringen krevde at kryptoselskaper skulle sende inn reklamekampanjer for regulatorisk godkjenning for ti dager siden, lanserte Storbritannia en gjennomgang av regler for kryptoannonsering, og lovet å slå ned på produkter med villedende påstander.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *