Bitcoin faller til det laveste nivået på seks måneder…

Bitcoin leder veien ned for alle kryptovalutaer, ettersom makroindikatorer kan bety katastrofe for markedet på kort sikt ifølge noen analytikere.

Bitcoin (BTC) har gått ned 7,5 % de siste 12 timene, og falt til et 6-måneders laveste nivå fra $43 328 ved 16:00 UTC i går til $38 258 ved 04:00 UTC i dag.

I skrivende stund handles Bitcoin til $38 761 ifølge Cointelegraph.

Dagens priskrasj har så langt utslettet rundt 50 milliarder dollar fra det totale kryptomarkedet. Den totale markedsverdien for kryptovaluta har sett en sakte nedgang siden begynnelsen av november 2021, da den nådde en topp på 3 milliarder dollar.

Uten en eneste nyhetsbombe som mange kan skylde på et deponi, lurer investorer på hva som forårsaket prisaksjonen. Noen pekte på makroindikatorer, med teknologiaksjer på Nasdaq på vei inn i «korreksjonsterritorium» og flere renteøkninger som forventes å komme i 2022.

Men bitcoin beveger seg på mystiske måter. Det kan like gjerne være at bitcoin-oksen Raul Pal har solgt alle sine bitcoins og bare har én igjen…

Rect Capital Twitter Kontoen bemerket at det nåværende mønsteret spiller “noen likheter med prisatferd i slutten av september 2021.” På den tiden hadde bitcoin falt flere ganger fra rundt $52.000 til rundt $41.300 fra september til oktober, og fortsatte å klatre til $69.000 i begynnelsen av november.

En InvesetAnswers-konto med mer enn 85 000 følgere antydet at bjørnene “trenger Bitcoin mindre enn 41 000 dollar for å få 132 millioner dollar i gevinst.”

BTC er ikke den eneste kryptovalutaen som falt i dag, Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Solana (SOL), Cardano (ADA) og Ripple (XRP) så alle skarpe korreksjoner mellom -6,3 % til -10 % i den 12 siste timen.

Relatert: BTC vil sannsynligvis gjenta flyttingen i fjerde kvartal 2020 – 5 ting å se i Bitcoin denne uken

Av alle de ti beste myntene etter markedsverdi, opplevde ADA det største totale tapet, og falt med 10 % til $1,21. Dagens buggy-lansering av SundaeSwap ser ikke ut til å hjelpe saken.

Forbes-bidragsyter Billy Bambro antydet i en artikkel i dag at investorer ble skremt av nylige uttalelser fra Federal Reserve om at de vil trimme balansen og heve renten.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *