CoinGeek Backstage: Rachel Wolfson…

Media er en viktig del av vårt daglige liv og har stor innvirkning på samfunnet. De lar oss være klar over virkeligheten, og viktigst av alt bringer de kunnskap til forskjellige emner, blant annet Bitcoin-teknologi.

Den andre dagen av CoinGeek New York-konferansen så en gruppe fremtredende mediepersonligheter snakke om medias innflytelse på hvordan nyhetsrapporter påvirker det digitale aktivamarkedet. En av paneldeltakerne var Rachel Wolfson, Cointelegraph-reporter, offentlig foredragsholder og analytiker. Wolfson ble senere med CoinGeek Backstage-reporter Stephanie Tawer for å diskutere hennes erfaringer med å delta på konferansen for første gang, hennes reise inn i det digitale aktivarommet og hennes synspunkter angående mainstream mediedekning av rommet.

Wolfson begynte med å berømme det faktum at mange bedrifter på konferansen bruker BSV-blokkjeden for bedrifter. “Jeg er fokusert på bedriftsområdet, og jeg var veldig imponert over å se så mange selskaper her på konferansen bruke BSV blockchain for bedriftsbruk. For meg var det veldig lærerikt. Det var en lærerik opplevelse, og det var flott,” hun sa.

Den digitale aktivasektoren er ikke en ny bransje for Wolfson som har dekket blokkjede- og digitalvalutaområdet siden 2017. Jeg begynte å skrive en artikkel for Huffington Post om hvordan man bruker blokkjedeteknologi for forsyningskjedestyring. Nå sa Wolfson at hun fokuserer på enterprise blockchain og skriver en bok om det.

“Det har vært en lang reise. Jeg har dekket blockchain-området siden 2017. Jeg har alltid vært fokusert på blockchain som teknologi, så i 2017 skrev jeg en artikkel i Huffington Post om blokkjede som ble brukt til forsyningskjedestyring. Siden da , Jeg har blitt sugd inn i det. Jeg dro til kaninhullet, og jeg har dekket selskapet siden, forklarte jeg. “Jeg fokuserer egentlig ikke mye på markeder eller siste nyheter, men som jeg sa, mitt fokus er på bedriften, og det er mye innovasjon som gjøres her med BSV blockchain.”

Wolfson har sett mange endringer i krypto- og blokkjedesektoren i løpet av de fire årene den har brukt på å dekke industrien. Den gikk gjennom en ICO-boom og nå, NFT-mani.

“[The NFT craze is] Det minner meg litt om ICO-mani, men jeg tror NFT-er er kommet for å bli. Som jeg sa i sesjonen, får jeg mange pressemeldinger, men det er noen flotte NFT-prosjekter, og jeg tror de kommer til å gjøre en enorm forskjell på dette området, sa han.

Tower fortsatte med å spørre Wolfsons mening om hvordan industrien ble dekket av mainstream media. Wolfson svarte at hun tror at mainstream og populære medienettverk som CNBC ofte gjentar historien basert på pressemeldinger de mottar. Hun mener også at cryptocurrency-publikasjoner gjør en bedre jobb med å spre nyheter om sektoren, og sier:

“Jeg har aldri lest mainstream media nyheter når det kommer til krypto og blokkjede. Jeg mener, noen ganger vil jeg lese CNBC, men jeg tror kryptopublikasjoner gjør det bedre når det kommer til dekning … jeg tror [the mainstream media are] Få pressemeldingene og slags oppkast for det. Og de er som: “Vi ser bra ut fordi vi skriver om Bitcoin, krypto og blokkjede,” men på slutten av dagen er det utsalgsstedene som virkelig får de originale kommentarene.

Hvordan skal mainstream media bli bedre til å utdanne seg selv og sine lesere om Bitcoin og blokkjeden? Wolfsons beste løsning er å finne forfattere som er kjent med bransjen.

“Du trenger noen som har vært i bransjen en stund og forstår teknologien. Det er det som vil utgjøre en forskjell her,” sa hun.

Før han avsluttet intervjuet, delte Wolfson en informasjon som overrasket henne mest om konferansen.

“Det som slo meg mest her er som sagt bedriftens brukstilfeller med BSV blockchain. Jeg var ikke klar over det. Jeg er nå veldig spent på at jeg har denne kunnskapen, for når jeg skriver artiklene mine, kan jeg koble meg til et av selskapene jeg møtte her. Det handler ikke bare om Ethereum når det kommer til institusjoner. Det er andre blokkjeder som er i stand til å håndtere disse institusjonelle transaksjonene. Jeg tror det er det mest innflytelsesrike for meg her på denne konferansen, “sa hun .

Se: CoinGeek New York-panelet, Media Influence: How News Reports Affect the Digital Asset Market

Ny på Bitcoin? Sjekk ut CoinGeeks Bitcoin for nybegynnere Seksjon, The Ultimate Resource Guide for å lære mer om Bitcoin – som forestilt av Satoshi Nakamoto – og blokkjeden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *