LBank Exchange vil liste STEP i…

Pressemelding. Internet City, Dubai, 21. januar 2022 – LBank Exchange, den globale handelsplattformen for digitale aktiva, vil liste STEP 21. januar 2022. For alle LBank Exchange-brukere vil STEP/USDT-handelsparet være offisielt tilgjengelig for handel kl. 21:00 (UTC+8) 21. januar , 2022.

Mens den brukes til å revolusjonere finansverdenen, kan krypto også brukes til å revolusjonere måten folk holder seg i form og sunne. Som en revolusjonerende mobilapp lar Step deg bli belønnet med kryptovaluta når du trener og holder deg i form. Dens opprinnelige token STEP vil bli notert på LBank Exchange kl. 21:00 (UTC+8) 21. januar 2022, og utvider dens globale rekkevidde og hjelper den å realisere sin visjon.

skriv inn trinn

Step er en revolusjonerende mobilapp som lar brukerne tjene kryptovaluta for treningsarbeidet. Med Step er det enkelt å komme i form og tjene kryptovaluta på samme tid, som et treningsmedlemskap som betaler for hvert steg som tas. Mobilapplikasjonen sporer brukernes skritt og betaler ut i kryptovaluta basert på hvor langt de går hver dag, og hjelper dem å bli den beste versjonen av seg selv.

For å bruke Step for å tjene krypto, kan man ganske enkelt laste ned Step Tracker-appen fra Play Store eller App Store, kjøpe Step Tokens og lagre dem i lommeboken, Step Tracker-appen vil automatisk måle brukerens daglige gang- eller løpeaktivitet og sende krypto til lommeboken deres. Step-appen har en intuitiv og ren design, sporer automatisk brukerfremgang og betalingssaldo, og kan synkroniseres med Apple Health og Google Fit. For øyeblikket støtter den alle aktiviteter som inkluderer trinn og avstand, med en plan om å utvide til mange andre typer aktiviteter i fremtiden.

Om STEP Token

For å motta kryptobelønninger må Step-brukere ha minst 20 000 STEP-tokens i lommeboken og ta minst 4000 skritt per dag. Belønningene er ikke gitt i STEP-tokens, men direkte i BNB, den beregnes på prosentandelen av trinnene blant alle kvalifiserte innehavere, og deretter brukes multiplikatoren avhengig av mengden tokens som hver bruker har.

Den totale forsyningen av STEP er 1 milliard (dvs. 1 000 000 000), de skatter totalt 10 % på hver kjøps-/salgstransaksjon, hvorav 5 % er gitt til bonuspoolen, 2 % til likviditetspoolen, og de resterende 3 % avsettes til markedsføring.

STEP-tokenet vil bli notert på LBank Exchange klokken 21:00 (UTC+8) 21. januar 2022, og investorer som er interessert i Step Investment kan enkelt kjøpe og selge STEP på LBank Exchange innen den tid. Inkluderingen av STEP i LBank Exchange vil utvilsomt hjelpe den til å utvide virksomheten ytterligere og tiltrekke seg mer interesse i markedet.

Lær mer om STEP Token:

Offisiell nettside: https://walkwithstep.io/

Telegram: https://t.me/walkwithstep

Twitter: https://twitter.com/walkwithstep

Instagram: https://www.instagram.com/stepbsc

Om LBank Exchange

LBank Exchange ble grunnlagt i 2015 og er en innovativ global handelsplattform for ulike kryptoaktiva. LBank Exchange gir sine brukere sikker handel med kryptovaluta, spesialiserte finansielle derivater og profesjonelle aktivaforvaltningstjenester. Det har blitt en av de mest populære og pålitelige handelsplattformene for kryptovaluta med mer enn 6,4 millioner brukere fra nå over 210 regioner rundt om i verden.

Begynn å handle nå: lbank.info

Fellesskap og sosiale medier:

for telegram

til Twitter

for facebook

for LinkedIn

oppringerdata:

LBK Blockchain Company Limited

LBank Exchange

[email protected]


Dette er en pressemelding. Lesere bør utvise due diligence før de foretar seg noen handlinger i forbindelse med arrangøren, noen av dens tilknyttede selskaper eller tjenestene. Bitcoin.com er ikke ansvarlig, direkte eller indirekte, for noen skade eller tap forårsaket eller påstått å være forårsaket av eller i forbindelse med bruk av eller tillit til innhold, varer eller tjenester nevnt i pressemeldingen.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *