New Yorks borgermester Eric Adams…

Det er et stort blodbad på Satoshi Street igjen da Bitcoin og Ethereum korrigerte over 8 % hver. New York City-ordfører Eric Adams er imidlertid klar til å kjøpe Bitcoin Dip senere i dag.

Som tidligere annonsert vil Adams overføre lønnen sin fra amerikanske dollar til Bitcoin og Ethereum. Overføringen av midler vil skje via Coinbase, den største kryptovalutabørsen i landet. I pressemeldingen fra kontoret hans skrev borgermesteren i New York City:

“New York er sentrum av verden, og vi vil at det skal være et knutepunkt for kryptovaluta og andre finansielle innovasjoner. Å være i forkant av slik innovasjon vil hjelpe oss med å skape arbeidsplasser, forbedre økonomien vår og fortsette å være en magnet for talenter. fra rundt omkring i verden.”

Eric Adams vant ordførersetet i New York City i fjor i november 2021. Fra starten har Adams opprettholdt en pro-bitcoin og pro-crypto holdning. Kort tid etter å ha vunnet valget, satte Adams scenen for å kunngjøre at han ville gjøre sin første lønnsslipp om til krypto.

Tilfeldigvis kommer den første lønnsslippen på et tidspunkt da Bitcoin og det bredere kryptomarkedet har blitt betydelig korrigert. Det betyr at Adams må laste sekkene sine tungt. Tidligere denne måneden sa Adams at $50 000 Bitcoin representerer en ideell kjøpsmulighet. Vel, Bitcoin handles allerede med en rabatt på over 20 % fra $50K-nivåene.

Politikere omfavner kryptovaluta

I løpet av de siste månedene har en gruppe amerikanske politikere svingt velgere ved å innta en pro-krypto-holdning. Borgermesteren i Miami, Francis Suarez, var en av de første som tok et standpunkt til fordel for kryptovaluta.

Etter Miamis flytting kunngjorde borgermesteren i New York City også deres opprinnelige kryptovaluta NYCCoin som nå er tilgjengelig for gruvedrift.

En rekke andre amerikanske politikere som Cynthia Lummis har utvidet støtten til kryptovalutaer og har også investert i store eiendeler som Bitcoin og Ethereum.

New York City-ordfører Eric Adams så ut til å kjøpe Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) Dips i dag for første gang på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *