NFT-firmaet Dropp GG lanserer…

“NFT-er vil snart erstatte transaksjoner som vil kreve bevis på autentisitet. Vi tror at NFT-adopsjon er uunngåelig,” sa Dropp GG-grunnlegger Edmond Truong.

Solana-basert utvidet virkelighet og NFT-plattform Dropp GG utvikler geografisk-basert NFT-utvinning og “mixed reality-hendelser” knyttet til Metaverse.

Firmaet ble grunnlagt tidlig i 2021 og ruller ut flere initiativer i løpet av dette progressive året, inkludert NFT-dråper som samarbeider, geo-minting-arrangementer, virtuelle landtomter med AR-støtte og en metavers-plattform som kartlegger den fysiske verden.

Dropp avsluttet nylig en finansieringsrunde på 8 millioner dollar som ble støttet av topp krypto- og NFT-firmaer som Animoca Brands, Alameda Research DeFiance Capital og Three Arrows Capital. Finansieringen vil gå til IP-akkumulering, partnerskap og metaverse/AR-teknologiutvikling.

Et av Dropps hovedinitiativer vil være lanseringen av geografisk-basert NFT-mynting (geo-minting), som er planlagt for betatesting senere dette kvartalet. Begrepet refererer til spesifikke NFT-samlinger som kun kan preges av brukere som befinner seg på den forhåndsbestemte fysiske plasseringen av dråpen.

Firmaet fremhever NFT-ene som en ny måte for partnere, kjendiser og influencere å droppe eksklusive samleobjekter for sitt publikum, mens mangelen på de unike geospesifikke NFT-ene er ment å tilføre verdi for samlerne.

Dropp er ordknapp om de andre partnerskapene den har sikret seg så langt, men fortalte Cointelegraph at selskapet vil kunngjøre samarbeid med flere “kjendiser, modeller og artister” neste måned.

Selskapet vil også lansere en metaverse-plattform kalt “Dropp Land”, som vil inneholde en virtuell virkelighetsverden som er kartlagt til den virkelige verden. Som en del av prosjektet vil brukere kunne kjøpe virtuelle landtomt-NFT-er, tjene avkastningsbelønninger med dem eller leie dem ut til andre mennesker.

AR-støtte for metaverse-plattformen er også i arbeid, som gjør det mulig for brukere å oppleve “mixed reality-hendelser” som inneholder digitale representasjoner av det virtuelle landet og andre NFT-er kjøpt i Dropp Land i den fysiske verden.

I et intervju med Cointelegraph uttalte Dropp-gründer Edmond Truong at firmaet har som mål å ombord 500 000 brukere til Dropp Land i fremtiden, og vil fokusere på å gi en bro mellom Metaverse og verden ved å la brukere samhandle med deres fysiske NFT-er i begge sfærer.

I slekt: Meta planlegger angivelig å integrere NFT-er på Facebook- og Instagram-profiler

Truong sa at NFT-markedet opptrer veldig annerledes enn noen annen bransje på grunn av sektorens evne til å tiltrekke seg alt fra “crypto-aficionados” til spillere, kunstnere, samlere og detaljhandlere.

Grunnleggeren forutser at NFT-teknologi ble bredt tatt i bruk når sektoren utvikler seg med ytterligere verktøy for vanlige formål:

“Folk vil bruke NFT-er som digital kunst, digitale billetter, digital dokumentasjon, digitale identiteter og digitale lommebøker som vil bli sentrale i nær fremtid.”

“Ettersom ideen om papirpenger startet fra mottak av utveksling, vil NFT-er snart erstatte transaksjoner som vil kreve bevis på autentisitet. Vi tror at NFT-adopsjon er uunngåelig,” la han til.

Firmaets første samarbeidspartnere NFT-kolleksjon vil lanseres senere denne måneden på Soulshift NFT-plattformen, og vil inneholde 10 000 NFT-er som viser kunstverk fra den anerkjente streetwear-designeren Hiroshi Fujiwara og artisten/skateboarderen Mark Gonzales.