Robinhoods Crypto-lommebok går…

Robinhood Crypto Wallet er offisielt lansert, og lar de første 1000 brukerne gjøre uttak av kryptovaluta.

I november i fjor, Robinhood Markets kunngjøre 1,6 millioner mennesker står på venteliste for en kryptovaluta-lommebok.

Men de første 1000 personene som for øyeblikket står på ventelisten for å registrere seg for en “lommebok”, kan delta i denne beta-testen og kan bytte Robinhood-kryptovalutaen sin mot en ekstern kryptolommebok.

Robinhood sa at mens antall deltakere er satt på dette tidspunktet, planlegger den å øke antallet deltakere til 10 000 i mars. Vi håper å kunne rulle den ut til allmennheten i 2022.

Selskapet sa at betatestere har et totalt daglig uttak og en grense på 10 transaksjoner på $2 999 og vil kreve tofaktorautentisering for å være aktivert.

Offisiell kunngjøring leser hvilken – hvilken:

“Beta-testere vil hjelpe oss med å teste grunnleggende funksjonalitet og gi viktig tilbakemelding for å informere den endelige utgivelsen av produktet.”

Kristen Brown, direktør for kryptooperasjoner hos Robinhood kvitre I dag vil Robinhood-teamet fullføre sending og mottak av strømmer og legge til en morsom QR-skanneopplevelse, forbedret transaksjonshistorikk og støtte for blokkutforskere.

Dette er nok en stor milepæl for Robinhoods kryptovalutaportefølje. Før de lanserte betaversjonen av denne lommeboken, kunne Robinhood-brukere bare handle kryptovalutaer og kunne ikke ta ut noen og lagre dem privat. Kryptovaluta Den ble kjøpt på plattformen.

Betaversjonen av krypto-lommeboken lar Robinhood-kunder sende og motta Robinhood-kryptovalutaen sin til eksterne kryptolommebøker, og vil “fullstendig koble Robinhood-innehavere av kryptovaluta til det større blokkjedeøkosystemet for første gang.”

Robinhood har innebygd sikkerhetsintegrasjoner i verdensklasse for å overvåke alle transaksjoner, for å sikre at kunder trygt kan investere og overføre kryptovalutaen sin.

som nevnt Av Blockchain.News 30. desember uttalte krypto- og aksjehandelsappen Robinhood at den vil starte betafasen av kryptolommebøkene sine i midten av januar 2022. Ventelistede kunder vil få lov til å sette inn og ta ut penger BitcoinEther, Dogecoin og andre tokens.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *