UFC samarbeider med Dapper Labs for…

Skaperne av Flow blockchain-nettverket og NBA Top Shot, Dapper Labs, har annonsert lanseringen av et ikke-fungible token-sett (NFT) kalt “UFC Strike.” I følge Dapper Labs vil de nye NFT-ene lanseres søndag 23. januar, og har «fantastiske prestasjoner fra UFCs slående og gripende jagerfly».

Giant MMA Entertainment samarbeider med Dapper Labs for å presentere NFT ‘UFC Strike’ Collection

Siden 1993 har U.S. Ultimate Fighting Championship (UFC) som promoterer mixed martial arts (MMA) vokst til et av verdens mest populære sportsselskaper. I følge UFC har den mer enn 625 millioner fans over hele verden og sender arrangementer på TV til 900 millioner husstander i rundt 175 land. Nylig har MMA Entertainment vært interessert i krypto- og blokkjedeløsninger, og samarbeidet med Crypto.com i løpet av den første uken i juli 2021.

Etter at partnerskapet ble annonsert, avslørte UFC sitt første MMA NFT-sett som viste frem UFC 268-arrangementet: Usman vs. Covington 2. For to dager siden fortalte UFC Heavyweight Champion Francis Ngannou sine fans at han hadde samarbeidet med Cash-appen. Ngannou avklarte videre at han vil ta halvparten av sin UFC 270-lommebok betalt i bitcoin (BTC). Videre, torsdag 20. januar, annonserte Dapper Labs at de også jobber med MMA-promoteringsselskapet.

UFC Executive: Dapper Labs er en “innovatør på feltet”

Dapper Labs er skaperen av Flow blockchain-nettverket og NBA Top Shot NFT-er. Siden starten av NBA Top Shot har den generert 776,49 millioner dollar i salg noensinne blant 492 039 tradere. Selskapet sier at UFC Strike-slippet vil begynne 23. januar og “MMA-fans har muligheten til å eie det mest omtalte episke kampøyeblikket i UFCs historie.”

Kunngjøringen viser at UFC Strike NFT-samlingspakkene vil inneholde ikoniske øyeblikk og videoer fra episke UFC-kamper.

“UFC Strike vil først lanseres som en åpen drop på 200 000 pakker, og den første runden med 100 000 pakker vil være ‘Fully Loaded’, bestående av tre NFT-øyeblikk som fanger slående finpuss og fantastiske prestasjoner fra UFC-krigere som Francis Ngannou, Amanda Nunes, Kamaru Usman, Rose Namajunas, Derrick Lewis, Justin Gaethje og flere,” forklarer Dapper Labs-annonsen.

I følge Tracey Bleczinski, UFCs senior visepresident for globale forbrukerprodukter, sa han at UFC mener Dapper Labs er en “innovatør på området.” “Deres visjon om potensialet til disse produktene er grunnen til at UFC valgte Dapper Labs som deres partner i NFT,” sa Bleczinski. “Vi er begeistret over å endelig kunne tilby disse utrolige digitale samleobjektene for å berike UFC-opplevelsen for våre fans.”

Dapper Labs sier at NFT-slippet vil være tilgjengelig via nettstedet ufcstrike.com, og folk vil kunne melde seg på ventelisten. NFT-pakker, så lenge beholdningen rekker, vil være $50 per pakke i henhold til annonsen. “Som UFC Strike fortsetter å utvikle seg i de kommende månedene, vil opplevelsen inkludere ytterligere drops som stemmer godt overens med UFCs arrangementskalender,” konkluderte kunngjøringen. “Den vil også inkludere tilleggsfunksjoner som en peer-to-peer-markedsplass der publikum kan koble til, kjøpe og selge øyeblikkene deres.”

Hva synes du om Dapper Labs-partnerskapet, UFC og den kommende NFT-gruppen kalt UFC Strike? Fortell oss hva du synes om det i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *