De 5 mest populære Metaverse-krypteringsprogramvaren…

Polygon er en av de mest populære plattformene for Metaverse kryptovaluta. Den tilbyr lave avgifter og høy transaksjonshastighet som er ideell for kryptoprosjekter som krever mye interaksjon på tvers av kjeder. Denne artikkelen diskuterer de fem mest populære Metaverse-kryptovalutaene opprettet på Polygon i januar 2022, rangert av brukere i 30 dager, fra lavest til høyest.

REVV Racing (REVV) – 14k

REVV Racing ble lansert i september 2020, og er et NFT-bilracerspill designet av Animoca Brands. REVV Racing har en tjen-til-tjen-spillmodell som lar brukere tjene tokens for racerbiler i deres Metaverse.

Spillet ser ut som et tradisjonelt 3D-racerspill, men alle spilløkter blir tatt opp og vert på blokkjeden.

REVV Racing er tilgjengelig for alle å prøve, men brukere må først kjøpe et NFT-kjøretøy fra REVV-samlingen på OpenSea. Den gode nyheten er at NFT-biler er ganske rimelige, og de fleste koster rundt $10.

Dessuten er det beste med å kjøpe en REVV Racing-bil at du ikke trenger å betale vanvittige avgifter fordi plattformen er bygget på Polygon.

REVV har også et token tilgjengelig for kjøp. Den har for tiden en markedsverdi på 26 millioner dollar med et 24-timers handelsvolum på 3,4 millioner dollar.

Du kan kjøpe REVV på Uniswap, KuCoin, Bittrex og mer.

Pegaxy (PGX) – 34 tusen

Pegaxy (Pegasus Galaxy) ble lansert i november 2021 og er et racingspill med et legendarisk, futuristisk design. Den har e-hester som gjør det mulig for spillere å delta i PvP-løp og vinne premier i det originale plattformtokenverktøyet VIS (Vigorus).

pegaksy

Pegaxy lar brukere avle hestene sine for profitt og moro, og har et veldig aktivt økosystem. Brukere kan delta i løpene gratis; Imidlertid er belønningen fortsatt lønnsom.

Brukere kan sjekke ut spillet nå ved å koble til MetaMask-lommeboken. Pegaxy-økosystemet inkluderer en markedsplass der spillere kan bla gjennom og kjøpe forskjellige hester med forskjellige statistikker og nivåer.

Med mer enn 34 000 månedlige brukere er Pegaxy et lovende prosjekt som er verdt å forfølge i 2022. Det har også Pegaxy PGX-token med en markedsverdi på bare $16 millioner. På toppen av det har PGX ikke sett en parabelformet prisøkning, noe som gjør dette prosjektet undervurdert og kan se betydelige prisgevinster i år.

Du kan kjøpe PGX på KyberSwap (Polygon) og DODO (Polygon)

Arc8 (The Game) – 59K

Arc8 ble lansert i april 2021, og er en samling mobilspill som kan spilles for profitt på GAMEE-plattformen. Arc8 er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter, og spillere kan sjekke ut spillene deres akkurat nå.

arc8-spillskjermbilde

Arc8 følger en unik opptjenende spillmodell, der brukere belønner tokens for å beseire andre spillere. I tillegg belønner Arc8 brukere for deres ferdigheter i de forskjellige mobilspillene som er tilgjengelige, og skiller dem fra de fleste andre prosjekter som belønner brukere med tankeløse klikk- og nedbremsingsmekanikk.

Arc8 har også mange turneringer og arrangementer, som lar spillere tjene enda flere belønninger. I skrivende stund er det omtrent et dusin spill tilgjengelig. Hvis du ønsker å teste mobilspillferdighetene dine og tjene kryptovaluta mens du gjør det, anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut appene deres.

Hvis du ønsker å investere i GAMEE-plattformen, kan du også kjøpe tokens tilgjengelig på KuCoin, Uniswap, PancakeSwap og mer.

Crazy Defense Heroes (Tower) – 170K

Lansert i mars 2021, er Crazy Defense Heroes et blokkjedebasert mobilt tårnforsvarsspill. Det er en del av TOWER-økosystemet, inkludert populære spill som Crazy Kings og Crazy Defense Heroes. Begge er vellykkede mobilspill som har passert 2 millioner mobilnedlastinger.

Gale forsvarshelter

Gale forsvarshelter er gratis å spille. Brukere må koble MetaMask-lommebøkene sine til CDH-ID-en, noe som vil gjøre dem i stand til å tjene TOWER-tokens for å spille spill på Android- eller iOS-enhetene sine.

TOWER-token er spillsymbolet til Crazy Defense Heroes som lar brukere åpne TOWER-kister og kjøpe oppgraderinger.

TOWER er et ERC-20-token som kan kjøpes på Uniswap, KuCoin, SushiSwap og mer.

Solsikkedyrkere (SFF) – 479 tusen

Sunflower Farmers ble lansert 3. januar 2022, og er et NFT Metaverse-oppdrettsspill basert på Polygon. Det startet som et sideprosjekt av en gruppe venner og har blitt et av de raskest voksende spillingene i år, og fikk over 400 000 brukere i løpet av noen uker.

solsikkedyrkere

Etter hvert som spillet vokste, ble det misbrukt av ondsinnede aktører som bestemte seg for å kjøre spillet, som dessverre bare forventes for kryptovaluta-relaterte prosjekter.

For å bekjempe disse ondsinnede aktørene oppgraderer teamet anti-bot-tiltak. Sunflower Farmers har tatt et øyeblikksbilde av dagens Metaverse, og alle data vil bli overført når den nye versjonen av spillet slippes.

Brukere kan fortsatt kjøpe SFF-tokens hvis de satser på fremtiden til prosjektet. For øyeblikket er SFF tilgjengelig for kjøp på MEXC og QuickSwap.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Innebygging av tweet For å holde deg oppdatert med de siste Metaverse-nyhetene!

De 5 mest populære Metaverse-kryptovalutaene opprettet på Polygon (januar 2022) debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *