El Salvador kjøper bitcoin dip,…

Neb Bukele, president i El Salvador, kunngjorde nylig at det mellomamerikanske landet har anskaffet 410 bitcoins for totalt 15 millioner dollar. I løpet av de siste fire månedene har El Salvador grepet den digitale ressursen ved flere anledninger under markedskorreksjoner.

Landet godtok Bitcoin som en lovlig valuta i regionen i løpet av september 2021. Til tross for regionale utfordringer og kritikk fra globale finansinstitusjoner som Det internasjonale pengefondet og Verdensbanken, utvidet El Salvador sin Bitcoin-lommebok.

“Jeg tok feil, jeg gikk ikke glipp av Bitcoin-dip. El Salvador har nettopp kjøpt 410 Bitcoin for bare $15 millioner,” Bukele Han sa I en tweet på fredag. I desember i fjor kunngjorde El Salvador kjøpet av 21 BTC. Landet, kjent for sin teknologibaserte økonomiske tilnærming, har støttet utenlandske investeringer i kryptosektoren.

Etter at BTC ble akseptert som lovlig betalingsmiddel i landet, kunngjorde El Salvador et skattefritak for utenlandske investorer på BTC-overskudd. Som et resultat av tiltakene som nylig ble tatt av El Salvador, har kryptovaluta-lommeboken Chivo sett en økning i adopsjon.

Bitcoin prisutfordringer

Etter å ha fått mer enn 60 % i 2021, opplevde Bitcoin en av sine verste korreksjoner i løpet av de tre første ukene av 2022. Den digitale eiendelen kollapset mer enn 25 % i løpet av den siterte perioden. Den 21. januar 2022 falt Bitcoin under 36 000 dollar for første gang siden 4. august 2021. Sammenlignet med det høyeste rekordet gjennom tidene, er Bitcoin ned 44 %.

Det nylige fallet i prisen på BTC hadde en negativ innvirkning på den samlede verdien av El Salvadors beholdning. Mens landet har unngått å selge sine bitcoin-eiendeler, har den samlede markedsverdien av beholdningen falt over tid.

“Bitcoins urealiserte relative tap (7d MA) nådde et 5-måneders høyeste på 0,081. 5-måneders høyeste ble tidligere observert på 0,080 fredag ​​21. januar 2022,” Glassnode Twitter.

Neb Bukele, president i El Salvador, kunngjorde nylig at det mellomamerikanske landet har anskaffet 410 bitcoins for totalt 15 millioner dollar. I løpet av de siste fire månedene har El Salvador grepet den digitale ressursen ved flere anledninger under markedskorreksjoner.

Landet godtok Bitcoin som en lovlig valuta i regionen i løpet av september 2021. Til tross for regionale utfordringer og kritikk fra globale finansinstitusjoner som Det internasjonale pengefondet og Verdensbanken, utvidet El Salvador sin Bitcoin-lommebok.

“Jeg tok feil, jeg gikk ikke glipp av Bitcoin-dip. El Salvador har nettopp kjøpt 410 Bitcoin for bare $15 millioner,” Bukele Han sa I en tweet på fredag. I desember i fjor kunngjorde El Salvador sitt oppkjøp av 21 BTC. Landet, kjent for sin teknologibaserte økonomiske tilnærming, har støttet utenlandske investeringer i kryptosektoren.

Etter at BTC ble akseptert som lovlig betalingsmiddel i landet, kunngjorde El Salvador et skattefritak for utenlandske investorer på BTC-overskudd. Som et resultat av tiltakene som nylig ble tatt av El Salvador, har kryptovaluta-lommeboken Chivo sett en økning i adopsjon.

Bitcoin prisutfordringer

Etter å ha fått mer enn 60 % i 2021, opplevde Bitcoin en av sine verste korreksjoner i løpet av de tre første ukene av 2022. Den digitale eiendelen kollapset mer enn 25 % i løpet av den siterte perioden. Den 21. januar 2022 falt Bitcoin under 36 000 dollar for første gang siden 4. august 2021. Sammenlignet med det høyeste rekordet gjennom tidene, er Bitcoin ned 44 %.

Det nylige fallet i prisen på BTC hadde en negativ innvirkning på den samlede verdien av El Salvadors beholdning. Mens landet har unngått å selge sine bitcoin-eiendeler, har den samlede markedsverdien av beholdningen falt over tid.

“Bitcoins urealiserte relative tap (7d MA) nådde et 5-måneders høyeste på 0,081. 5-måneders høyeste ble tidligere observert på 0,080 fredag ​​21. januar 2022,” Glassnode Twitter.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *