Fra jorden: Jimmy Sung Eun Il…

Programmerer, forfatter, podcaster og allroundlegenden Jimmy Song har foretatt en pilegrimsreise til El Salvador. Han skrev om sine første inntrykk av livet sitt Bitcoin Tech Talk. Nyhetsbrev Og perspektivet hans fortjener en plass i From The Ground-serien. I stedet for å gå i detalj, brukte Jimmy Song et vidlinse og tok avstand fra situasjonen. Hvordan vil salvadoranere føle seg når Bitcoin uunngåelig vil endre landet deres?

I følge Jimmy Song, “De innser at Bitcoin er en del av den massive samfunnsendringen som skjer.” Selv om de ikke er bitcoins, er effektene klare. Ikke bare for dem, men for verden han søker i. “El Salvador viser hvordan det er å bytte fra fiat-penger til lyden av penger.”

jiffy. Grunnen er at den er fra Bitcoinistens From The Ground-serie. Så langt har vi gitt deg en fil nederlandskOg SalvadoranskOg franskOg Nord amerikanskOg italienskOg østerriksk Outlook – Perspektiver. Denne gangen gir vi mikrofonen til Texas, og til en av de mest respekterte stemmene i Bitcoin-området. La oss se hva han har å si.

Jimmy Songs pilegrimsreise og dens åpenbaringer

For det første referer forfatteren til serien From The Ground … egentlig ikke, men på en måte:

“Området kjent som El Zonte har blitt et sted for Bitcoin-abonnenter som er her fra hele verden. Dette er flott for lokal turisme og til og med utenlandske investeringer, men å være her på bakken betyr Bitcoin åpenbart mye for dette landet. ”

Spøk til side, det avsnittet setter tonen for hele stykket. Sammen med de kommende pengene og rentene, endrer Bitcoin sakte men sikkert landet.

El Salvador har vært kjent internasjonalt som drapshovedstad, et råttent sted eller noe annet negativt. Dette har endret seg det siste året eller så ettersom den internasjonale oppfatningen av dette stedet har blitt sentrert om Bitcoin. Det er nå et sted for innovasjon, investering og uavhengighet. Utlendingene som strømmer til landet er bevis for salvadoranere på hva som skjer.»

Men kan vi stole på Jimmy Song? Han er åpenbart partisk mot Bitcoin, så betyr det at han har en blind flekk? Kan han beskrive situasjonen objektivt? Eller tvert imot, utnytter Jimmy Sung virkelig noe vi alle vet skjer, men ingen har vært i stand til å peke på ennå? La oss fortsette å lese, kanskje vi kan svare på disse spørsmålene.

BTC price chart for 01/21/2022 on Fx | Source: BTC/USD on TradingView.com

Jimmy Song diskuterer politikk

Fungerer vulkanforbindelser i El Salvador? Det vet vi ikke, det er høyere enn lønnen vår. Det er imidlertid en interessant utvikling. En ny måte for regjeringer å skaffe penger og en fornærmelse mot IMF på samme tid. Hva synes Jimmy Song om denne situasjonen?

Det som er enda mer imponerende er effekten dette har på lederskap. Nayib Bukele og hans parti har vært involvert i Bitcoin, inkludert unngåelse av IMF-lån og er i ferd med å utstede Bitcoin-booster-obligasjoner. Dette er ikke en liten sak som alle tredjeverdensland vet, IMF-lån betyr at du må glede IMF og ikke innbyggerne i landet.”

Selv om Jimmy Song bruker det gamle konseptet om et «tredje verdens land», har han rett. Det internasjonale pengefondet har dominert den såkalte utviklingsland gjennom tunge lån i flere tiår. gjør det fortsatt. “På en måte frigjør Bitcoin disse politikerne til å gjøre det de ble valgt til å gjøre, og ikke bukke under for press fra det internasjonale finanskartellet.” La oss vente på resultatene mens vi håper han har rett.

“Mange mennesker, mange av dem Bitcoin-skeptikere, har fortalt meg at noe annet allerede skjer. Statsministre lytter og gjør rasjonelle reformer som har vært svært vanskelige i tidligere administrasjoner. Å løsrive seg fra lenkene til det internasjonale pengesystemet har gjorde ledelse mer lydhør overfor folket.»

La oss imidlertid ikke la oss rive med, Jimmy Song.

Salvadoransk stolthet og mulighet

Kommer folk virkelig tilbake? Det burde ikke komme som et sjokk, gitt hvor mange bitcoins som vurderer å flytte til El Salvador. Journalistene Max Kaiser og Stacey Herber gjorde nettopp det. Vurder også antallet Bitcoin-selskaper som åpner kontorer i landet. Og dette er bare begynnelsen.

Nå er det virkelig stolthet i folket i El Salvador igjen. Folk som sluttet for 20 år eller mer siden begynner å komme tilbake. De innser at det er reelle investeringer i landet deres og at noe fantastisk skjer.»

Det er nye og forbedrede muligheter og en hel bevegelse som ryster ting der ute. Etter det leverte Jimmy Song sin første og eneste kritikk. Selvfølgelig pakket inn i lovord.

Bitcoin stimulerer med andre ord sivilisasjonsbyggende atferd. Dette betyr ikke at alt er bra. Det er fortsatt mange problemer og mange ting som må jobbes med. Men det som er klart er at ting blir bedre.”

La oss håpe Jimmy Sungs optimisme er i orden. Og det kan det være. En ting er sikkert, bitcoin fikser. El Salvador får sin innflytelse hver dag.

Featured Image by 20143486 on Pixabay | Charts by TradingView

Dette innholdet er levert av Bitcoinist.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *