Her er grunnen til at du ikke bør kjøpe…

Vel, den bredere kryptovalutaen gikk inn på den andre dagen på rad med massiv korreksjon med Bitcoin som blør dypt rødt. Selv om Bitcoin korrigerte forbløffende 47 % fra all-time high på $69 000, er det derfor vi fortsatt mener at man bør vente og ikke umiddelbart hoppe for å kjøpe fall.

Selv om Bitcoin har korrigert betydelig den siste uken, er åpen interesse for Bitcoin-futures fortsatt høy. Historiske trender indikerer at med mindre Bitcoin OI blir nøytral eller blir negativ, kan det hende at vi ikke har fullført en korreksjon ennå.

Også på det tekniske diagrammet ga Bitcoin en daglig lukking under $36 000-nivåene. Dette er den laveste daglige lukkingen siden 25. juli 2021. BTC Ninja-indikatoren skrev på Twitter at Bitcoin stengte under 0,789 FIB. Dermed kan vi forvente mer smerte med Bitcoin som når $33 000 og enda lavere.

Kommer overgivelse av bitcoin-gruvearbeider?

Bitcoin-gruvearbeidere har akkumulert ganske mye så langt i denne siste korreksjonen. Data viser at gruvearbeidere har samlet mer enn 6000 BTC de siste to ukene da BTC korrigerte fra $45 000 til $38 000.

Men vi er nå veldig nær $34 000 BTC produksjonskostnaden. Nå, hvis BTC-prisen fortsetter å korrigere ytterligere, kan vi se et massivt salg og kapitulasjon fra Bitcoin-gruvearbeiderne. Forrige uke da Bitcoin handlet rundt $4200, skrev kryptoanalytiker @venturefounder:

verste spøk # bitcoin Ever skyldtes at gruvearbeidere kapitulerte (desember 2018, mars 2020), da Bitcoin Faller under produksjonskostnadene, er det i fare for gruvearbeiderkapitulering. BTC var i fare for gruvearbeiderkapitulering på $30K i mai. Den nåværende produksjonskostnaden er $34 000, som er 20% lavere enn dagens pris.

Bitcoins felles forhold til Nasdaq når ny all-time high

Vi vet at den nåværende korreksjonen i kryptovalutaen følger et massivt salg i det amerikanske aksjemarkedet. Den anerkjente markedsanalytikeren Will Clemente Han skriver:

Denne uken har Bitcoins korrelasjon med Nasdaq nådd et rekordhøyt nivå. Uten noen katalysator som forårsaker private strømmer til BTC, følger den for øyeblikket risikoaversjonsadferden til aksjer med høy beta.

Høflighet: Will Clemente

På den annen side brøt S&P 500 under 200-DMA. Vel, det kan føre til mer filtrering i kryptorommet, og dermed skape en potensiell ringvirkning i kryptomarkedet også. Foruten Bitcoin har også altcoins gått inn i en brutal korreksjon.

Innlegget her Hvorfor du ikke bør kjøpe Bitcoin Dip, Future Miner Surrender? Det dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *