Hvordan vil Ethereum 2.0 hjelpe…

HodlX en annen gjest send meldingen din

Ethereum 2.0 er den neste versjonen av Ethereum blockchain-teknologi for å berike den eksisterende blokkjeden med ny funksjonalitet. Ethereum 2.0 kommer med mange løsninger knyttet til eksisterende kryptovalutaer.

Ethereum ble utviklet for å tilby en plattform som kunne lette uforanderlige kontrakter og applikasjoner, og programmering med sin egen valuta. Det hadde imidlertid noen begrensninger som langsom transaksjonsbehandling og høye transaksjonskostnader.

For å tilby morsommere desentraliserte plattformer, samt håndtere transaksjonsmultipler, har Ethereum-utviklere oppdatert blokkjeden med nye funksjoner og løsninger. Ethereum 2.0 er en viktig utvikling i kryptoområdet for brukere.

Hva gjør Ethereum 2.0 forskjellig fra Ethereum

Ethereum 2.0 forventes å overvinne de nåværende begrensningene, som er en stor belastning for brukere og utviklere. Oppdateringen vil øke nettverkshastigheten, effektiviteten og skalerbarheten med bedre sikkerhet.

Her er de tre hovedfunksjonene som vil bli lagt til oppdateringen.

  • bevis på innsats
  • fragmentering
  • eWASM

bevis på innsats

Ethereum 2.0 vil erstatte Proof of Work-mekanismen med Proof of Stake for validatorer. Denne funksjonen løser strømproblemer fordi Proof of Work-mekanismen krever en betydelig mengde energi for å beregne de komplekse ligningene for utvinning av Ethereum.

Proof of Stake er et alternativt og energibesparende alternativ for en blokkjedeutvikler, ettersom validatorer har validert transaksjoner i stedet for gruvearbeidere.

Utviklerne av Ethereum 2.0 tror at PoS vil bruke bare 0,05% av den totale kapasiteten til Ethereum. På denne måten planlegger de å gjøre Ethereum-blokkjeden mer karboneffektiv.

fragmentering

Deling gir skalerbarheten til et blokkjedenettverk ved å dele det inn i forskjellige regioner eller deler for å utføre flere transaksjoner samtidig. Dette vil tillate Ethereum å håndtere transaksjonsbelastningen.

For øyeblikket utfører Bitcoin-blokkjeden syv transaksjoner per sekund, mens Ethereum er i stand til å håndtere 15 til 45 transaksjoner på nettverket sitt. Disse lave tallene kan kvele veksten til Ethereum og Bitcoin.

Med hashing vil Ethereum-teknologi kunne gjennomføre transaksjoner på kortere tid. Det forventes å overgå Solanas transaksjonshastighet, som regnes som en ETH-morder på grunn av sin høye hastighet.

eWASM

Ethereum Virtual Machine (EVM) Den avgjørende utviklingen som flyttet fokuset til DeFi-brukere fra Bitcoin til Ethereum. I utgangspunktet er EVM nettverket dannet på tvers av alle noder med smart kontraktsevne. Man kan bygge spill, utføre økonomiske transaksjoner eller tilby en nettbasert tjeneste.

EVM-koder er en kompleks rekke koder, og som et resultat er det vanskelig for mange dyktige programmerere å endre koden. Som en løsning planla utviklerne å legge til et nytt webmonteringsspråk, eWASM.

eWASM vil tillate Ethereum-applikasjonskoder å kjøre i nettlesere for kryptovaluta. Selv programmerere vil kunne velge mellom ulike programmeringsspråk som Rust, C og C++ for å skrive kode.

Ethereum 2.0 utviklingsstadier

For øyeblikket utfører Ethereum daglige transaksjoner og prosjekter kjører på Ethereum. Derfor, i stedet for å redusere Ethereum, bestemte utviklerne seg for å oppdatere blokkjeden i tre faser for å integrere med Ethereum-nettverket.

fase null

  • Denne fasen inneholder lanseringen av beacon-kjeden (Ethereum 2.0 hjelper til med å utvide nettverket ved å koble sammen flere noder).
  • Denne fasen ble lansert i desember 2020.

Den første etappen

  • Den første fasen vil integrere beacons-kjeden med Ethereum-nettverket, og dette vil tillate installasjon på nettverket.
  • Denne fasen var forventet å starte i 2021, men på grunn av tekniske forsinkelser er den nå planlagt i 2022.

Den andre fasen

  • Den siste fasen av Ethereum 2.0 vil legge til en bortkommen kjede. Å legge til denne strengen vil gi mulighet for flere transaksjoner.
  • Shard-kjeden forventes å integreres med Ethereum 2.0 innen 2023.

konklusjon

Ettersom Ethereum 2.0 kommer med flotte funksjoner og muligheter, vil det definitivt gi skalerbarhet og fleksibilitet til nettverket. PoS-mekanismen løser strømproblemer, og dette kan tiltrekke seg oppmerksomheten til kryptogründere. Det ville ikke være overraskende om ETH-markedsverdien ser ut til å ha steget etter full lansering av Ethereum 2.0. Også lavere transaksjonsgebyrer og kostnader, samt økt sikkerhet, vil bygge tillit til kryptoskapere og utviklere. Ethereum 2.0 vil garantert bringe til revolusjonerende endringer innen blokkjedeteknologi.


Rajpasinh Parmar er en teknisk innholdsforfatter for The Crypto Times som er lidenskapelig opptatt av blokkjede og metaverse.

Sjekk ut de siste overskriftene på HodlX

Følg oss Twitter Facebook-telegram

Sjekk ut de siste bransjekunngjøringene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovalutaer eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock / IM_VISUALS

Innlegget Hvordan Ethereum 2.0 vil hjelpe kryptosamfunnet dukket først opp på The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *