MicroStrategy (MSTR) Gratis lager…

US Securities and Exchange Commission (SEC) legger mer drivstoff til brannen som allerede sprer seg i det bredere kryptovalutamarkedet. Fredag ​​21. januar avviste Securities and Exchange Commission (SEC) MicroStrategys Bitcoin-regnskapsstandarder, og uttalte at selskapet ikke kan utelukke Bitcoins ville volatilitet fra sine uoffisielle regnskapsstandarder.

Denne nyheten kommer da Bitcoin korrigerte 7 % for andre dag på rad, og eroderte mer enn 100 milliarder dollar av investorenes formue. BTC-korreksjonen kommer midt i utbredt salg i Satoshi Street så vel som i aksjemarkedet.

Enterprise-programvareprodusenten MicroStrategy begynte å kjøpe Bitcoin i september 2020. Siden den gang har selskapets grunnlegger Michael Saylor aggressivt lagt Bitcoin til MicroStrategys balanse. Per datoen har MicroStrategy totalt 124 391 BTC med det siste kjøpet forrige måned.

Etter SEC-erklæringen, MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) falt 18 % sekvensielt på fredag ​​og stengte på $375. MSTR viser en ytterligere nedgang på 3,5 % i markedshandelen etter stenging.

Saudi Electricity Company protesterer mot rapporteringsprosedyrer som ikke er i samsvar med GAAP-prinsipper

Men i sin Form 10-Q bruker MicroStrategy ikke-GAAP-mål for kvartalet som slutter 30. september 2021. Dette viser investorene hva inntektene deres ville ha vært hvis selskapet ikke hadde måttet utvanne sine Bitcoin-kjøp, som er svært volatile.

US Securities and Exchange Commission protesterte mot dette ifølge et kommentarbrev utstedt torsdag, ifølge Bloomberg. Innlegget legger også til:

US Generally Accepted Accounting Principles, eller GAAP, gir ingen regler for rapportering av verdien av digitale eiendeler. Ikke-bindende veiledning fra American Institute of Power Purchase Agreements sier at selskaper bør klassifisere valutaen som en immateriell eiendel, som skissert i ASC 350.

Dette betyr at selskaper som ikke kvalifiserer som verdipapirforetak vil registrere kryptovalutaen til historisk kost og kun justere den dersom verdien faller. Når beholdningene deres er skrevet ned eller utvannet, kan ikke selskaper vurdere verdien tilbake hvis prisen gjenoppretter seg.

Nå, med en svært volatil aktivaklasse som Bitcoin, er det et problem. I bøker kan verdien bare registreres som krympende, men ikke økende. Nå med MicroStrategys enorme BTC-beholdning, kan enhver nedadgående svingning i bitcoin-prisen påvirke selskapets bunnlinje negativt.

I løpet av tredje kvartal 2021 rapporterte MicroStrategy et netto tap på 36,1 millioner dollar. Etter hvert som verdien av bitcoin-beholdningen falt, falt imidlertid selskapets uoffisielle eller ikke-GAAP-inntekt til 18,6 millioner dollar. Men MicroStrategy mener at hvis selskapet viser en nedgang i verdien av BTC, vil det føre til en “ufullstendig verdivurdering” av BTC-beholdningene.

Programvareprodusenten sa at det ville være “mindre viktig for ledelsen eller investorer.” Selskapet skrev også:

“Vi tror også at inkludering av ikke-kontante verdifall på bitcoin ellers kan distrahere fra investorenes analyse av driftsresultatene til vår bedriftsanalysevirksomhet.”

Imidlertid har Securities and Exchange Commission motsatt seg og totalt motsatt seg denne typen rapportering. Securities and Exchange Commission har bedt MicroStrategy om å eliminere eksisterende rapporteringsprosedyrer som ikke er GAAP-kompatible med fremtidige registreringer. MicroStrategy har sagt ja til å følge dette.

MicroStrategy selger ikke bitcoin-cachen på 5 milliarder dollar

Ettersom den intense kryptokorreksjonen fortsetter, er Bitcoin nå ned mer enn 40 % fra sin rekordhøye på $69 000. Imidlertid sa Michael Saylor fra MicroStrategy at selskapet ikke selger noen av sine $5 milliarder BTC-beholdninger. Saylor sa til Bloomberg torsdag:

“Aldri. Nei, vi er ikke selgere. Vi kjøper og holder bare bitcoin, ikke sant? Dette er vår strategi.”

Han la også til at han ikke er bekymret for den nylige markedskorreksjonen i kryptovalutaen. På Twitter, Saylor Legg til: “Hvis du har tenkt å investere i # bitcoin, den korte tidshorisonten er fire år, den middels tidshorisonten er ti år, og den riktige tidshorisonten er evig.”

Gitt MicroStrategys aggressive Bitcoin-kjøp, kan vi forvente at de kjøper seg inn i den nåværende Bitcoin-tilbaketrekket.

Post MicroStrategy (MSTR)-aksjen er i fritt fall da SEC avviser Bitcoin-regnskapsstrategien for første gang på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *