TIME magazine for å tillate brukere…

Det århundregamle amerikanske magasinet TIME har blitt veldig glad i kryptovalutaer og er nå satt opp for å la lesere koble sammen Ethereum-lommebøkene sine for å kjøpe unike TIMEPieces – NFT-er laget av TIME-fellesskapet.

NFTs nåværende NFT-projeksjon med tittelen Long Neckie Women, av den 12 år gamle digitale kunstneren Nyla Hayes, med 1000 kunstverk som viser Årets 100 kvinner. Hver NFT koster 0,125 ETH, og skårene tilbys også på OpenSea sekundærmarkedet.

Årets NFT 100 Women-kolleksjon inneholder portretter av verdens mest innflytelsesrike og inspirerende kvinner, inkludert Coco Chanel, Amelia Earhart, Anna Mae Wong, Eva Peron, Frida Kahlo, Billie Holiday, China Machado, Dolores Huerta, Gloria Steinem og Indira. Gandhi, Tu Yoyo, Diana, Princess of Wales, Madonna, Toni Morrison, Michelle Obama, Malala Yousafzai, Pussy Riot og Beyoncé.

Hvert TIMEPiece har nyttige funksjoner og gir tilgang til virtuelle og live arrangementer med TIME-løsninger, og ubegrenset tilgang til TIME.comgir mer tilgang til airdrops og mer.

Klikk på for å lære å prege timestykker her.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *