5 mest kjente voksbaserte metaverse kryptovalutaer (januar 2022)

WAX-blokkjeden er en av de mest populære plattformene for Metaverse-kryptovalutaen. Den har NFTs mest populære kryptovaluta – Alien Worlds – og WAXs blokkjededesign gjør det enkelt å være vert for applikasjoner som krever en stor mengde transaksjoner. Denne artikkelen ser på de fem mest populære Metaverse-kryptovalutaene bygget på WAX-blokkjeden, rangert av brukere i 30 dager, fra lavest til høyest.

Kontorland (OCOIN) – 6,04 tusen

Office Land, som ble lansert i november 2021, er et Metaverse-spill som lar brukere opprette virksomheter, samle ansatte og bruke dem til å tjene kryptovaluta. Office Land NFT lar brukere opprette sin egen NFT-baserte virksomhet og generere passive inntekter.

Office Land utmerker seg ved sin Metaverse-kryptovaluta kalt OCOIN, som brukes som den opprinnelige valutaen på plattformen og gis til brukere som driver virksomhet i Office Land.

Spillet er tilgjengelig for brukere å verifisere ved å koble til deres WAX-skylommebok. For å begynne å spille må brukerne kjøpe ansatte. Det mest tilgjengelige stedet å kjøpe ansatte er gjennom AtomicHub NFT-markedsplassen og kontorgruppesøk.

For øyeblikket kan brukere kjøpe en ansatt for så lite som $1,8. Når brukere kjøper en ansatt, kan de sette NFT-en i en av sine fem plasser og tildele en oppgave til en ansatt. Oppgavene tar noen timer og belønner brukere med OCOIN.

Hvis du er ute etter et enkelt NFT-stablespill med lavt inngangspunkt, anbefaler jeg Office Land på det sterkeste. Spesielt med bjørnemarkedet har prisene på NFT-er falt, noe som kan være et godt inngangspunkt for nye aktører.

BlockchainRPG (Golden) – 6,24 tusen

BlockchainRPG ble lansert i november 2021, og er en Metaverse digital gjenstand satt i de fantastiske fjerne landene i Aurum. Spillet handler om å jakte på monstre, skaffe ressurser, lage bedre verktøy og konkurrere med andre.

Spillet tilbyr en spill-for-tjene-modell der brukere kan tjene sjeldne GULL og NFT for å delta i BlockchainRPG-økosystemet.

BlockchainRPG er bygget med Unity, og brukere kan for øyeblikket verifisere Open Beta ved å logge på med WAX-skylommeboken.

Spillere kan begynne å søke etter monstre med en gang, selv uten å kjøpe noe. Men hvis brukere kjøper GOLD-tokenet fra Alcor-børsen, kan de oppgradere oppsettet og tjene høyere belønninger for jaktene sine. Brukere kan også handle ressursene sine på børsen, der hver ressurs har et dedikert WAX-token tildelt.

BlockchainRPG er et svært undervurdert spill med unik spillmekanikk. Ikke overraskende er det det fjerde mest populære spillet på denne listen, med over 6 tusen brukere.

Prospektører (PGL) – 11,91 tusen

Prospectors ble lansert på WAX i desember 2019, og er det lengstgående Metaverse-kryptospillet på denne listen. Opprinnelig bygget på EOS-blokkjeden, flyttet Prospectors til WAX-blokkjeden på grunn av høy transaksjonsgjennomstrømning og lave gebyrer.

Prospectors er et massivt flerspillers sanntidsstrategispill. Målet med spillet er å øke formuen din ved å utføre jobber og tjene ressurser.

Spillere starter med tre karakterer, som hver utfører forskjellige funksjoner og tjener gull (PGL) prospectors tokens. Hvis spillere kjøper verktøy med sine tokens, kan de ta på seg flere jobber som betaler høyere priser.

Hvis du er en fan av strategispill og leter etter en måte å generere ekstra passiv inntekt på, anbefaler jeg på det sterkeste Prospectors. Ikke forvent noen store gevinster uten investeringer, men dette spillet er et must for de som ønsker å sette foten innenfor døren med Metaverse kryptospill.

Farmer’s World – 69,61k

Farmers World ble lansert i juni 2021, og er det første oppdrettsspillet basert på NFT. Det er det nest mest populære spillet på WAX-blokkjeden og er det beste valget for fans av tomgangsspill.

For å begynne å spille, må brukere kjøpe NFT-verktøyet fra den offisielle Farmers World-gruppen på AtomicHub. En øks og jaktstang anbefales for nye spillere og koster omtrent $6 og $81.

Når brukerne har kjøpt et verktøy, kan de begynne å gruve etter Farmers World Gold. Spillet inneholder tre grunnleggende ressurser: tre, mat og gull. Ved kan tjenes med øks, sag eller ChainSwa, mat kan tjenes med fiskestang, fiskegarn eller fiskebåt, og gull kan tjenes med en gruvegraver.

Spillere kan kjøpe eller selge alle tokens på Alcor-markedet hvis de foretrekker å kjøpe tokens i stedet for å utvinne dem.

Som et av de mest populære NFT-kryptospillene på WAX-blokkjeden, anbefaler jeg på det sterkeste brukere å sjekke ut dette spillet hvis de er en fan av ledige jordbruksspill.

Alien Worlds (TLM) – 197.01k

Alien Worlds ble lansert i desember 2020. Spillet har en NFT-samling på AtomicHub som gjør det mulig for brukere å utvinne Trillium på forskjellige planeter.

Alien Worlds tilbyr to hovedmåter for brukere å tjene Trillium på sin plattform. Brukere kan velge å utvinne Trillium ved å bruke NFT-verktøyene sine eller dele sine TLM i Binance Smart Chain og tjene belønninger og sjeldne NFT-er på denne måten.

Som den mest populære Metaverse-kryptovalutaen på denne listen anbefaler jeg Alien Worlds. Med det nylige bjørnemarkedet har prisen på TLM falt betydelig, noe som kan være et flott inngangspunkt for nye spillere.

Oppbevaring av Trillium BSC i perioder på 2 til 12 uker vil gi deg 5-20 % per lagringsperiode, noe som er veldig viktig.

TLM omsettes på det åpne markedet, og du kan kjøpe det fra de fleste større børser som Binance, KuCoin, FTX, Bittrex og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg oppdatert med de siste Metaverse-nyhetene!

De 5 mest populære Metaverse-kryptovalutaene opprettet på WAX (januar 2022) debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *