Blackrocks verdens største kapitalforvaltningsfil for Blockchain Tech ETF

Det New York-baserte multinasjonale investeringsforvaltningsfirmaet Blackrock har sendt inn en søknad til Securities and Exchange Commission (SEC) om et Technology Exchange Traded Fund (ETF). Ishares Blockchain Tech ETF har som mål å spore en Intercontinental Exchange (ICE)-indeks kalt Factset Global Blockchain Technologies Index.

Blackrock-filer for å lansere Blockchain ETF

Blackrock, investeringsselskapet med 10 billioner dollar i forvaltningskapital (AUM) fra januar 2022, håper å lansere et børshandlet fond (ETF) kalt Ishares blockchain tech ETF. Det er ifølge en SEC-fil fra Blackrock som sier at fondet vil spore en ICE-indeks kalt NYSE Factset Global Blockchain Technologies Index (NYFSBLC).

I følge dokumentene ble NYFSBLC lansert 31. desember 2021. Blackrock ETF-investeringsmålet sier «Ishares Blockchain Foundation and Tech ETF søker å spore investeringsresultatene til en indeks som består av amerikanske og ikke-amerikanske selskaper som er involvert i utviklingen, innovasjon og bruk av blokkjede- og kryptoteknologier.”

Salem Ramji, leder for ETF i Blackrock, refererte til Blockchain Fund i fjor

Ishares ETF vil inkludere blokkjedeteknologi som “kryptovaluta mining”, “cryptocurrency trading and exchange” og “cryptocurrency mining systems”. ETF-filen følger Blackrock-sjef Larry Finks syn på Bitcoin (BTC) og hvordan han ser for seg en “stor rolle for den digitale valutaen.” I mellomtiden sa Rick Rieder, investeringssjef (CIO) i Blackrock, i september at han tror prisen på bitcoin kan stige betydelig.

Blackrocks planer om å tilby en blokkjedeteknologi-ETF ble først nevnt i løpet av den første uken av desember 2021. Saleem Ramji, leder for Blackrock børshandlede fond- og indeksinvesteringer, avslørte ETFs planer, ifølge en businessinsider.com-rapport skrevet av Rebecca Ungarino.

Hva synes du om Blackrocks blokkjede-ETF-innlevering til SEC? Fortell oss hva du synes om det i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *