Elon Musk kritiserer Twitter – Under ild for å bruke Tesla til å promotere kryptovaluta og Dogecoin

Tesla og Spacex-sjef Elon Musk har kritisert Twitter for å bruke sine tekniske ressurser til å tilby en ikke-fungibel (NFT) profilbildetjeneste. “Twitter bruker ingeniørressurser på denne bs mens kryptosvindlere dumper spissen av en spambot på hvert emne,” sa Musk.

Elon Musk kritiserer hvordan Twitter bruker ingeniørressurser

Tesla-sjef Elon Musk kritiserte Twitter fredag ​​over den nye tjenesten for ikke-fungible profilbilde (NFT). “Dette er irriterende,” skrev Musk. “Twitter bruker tekniske ressurser på denne bs-en mens kryptosvindlere dumper en haug med spambotter om hvert emne!?”

Elon Musk kritiserer Twitter - Under ild for å bruke Tesla til å promotere kryptovaluta og Dogecoin

Twitter lanserte sin NFT-profilbildetjeneste torsdag for å tillate brukere å sette opp en NFT som profilbilde. NFT-profilbilder vises i en spesiell sekskantet form. “For øyeblikket støtter Twitter bare NFT-er for stillbilder (JPEG, PNG) preget på Ethereum-blokkjeden,” forklarte selskapet.

Musks tweet fikk mange kommentarer. Noen var enige med Tesla-sjefen om at Twitter burde utnytte ressursene bedre, samtidig som de understreket behovet for å slå ned på kryptosvindlere og spambotter på plattformen.

Adam Singer, tidligere Google Director of Marketing, var enig med Musk og tvitret:

Elon har rett. Twitter-produktteamet må prioritere bedre hva som virkelig er viktig for brukeropplevelsen.

Han la til, “Forresten, hver av kommentarseksjonene i Elons tweet er en enkel dragning som de kan bruke til å ødelegge en ikke-triviell mengde spammere/spam (men de gjør ingenting).”

Noen Musk motangrep imidlertid bruken av Teslas ingeniørressurser på kryptovaluta, spesielt ved å akseptere dogecoin (DOGE) meme-krypteringsvaluta.

“Noen mennesker har det på samme måte om kryptovalutaer,” sa en av dem til Musk. En annen skrev: “Tesla kaster også bort ressurser på krypto-BS.” En tredje kommenterte: “Er Teslas promotering av Doge ikke irriterende?” En fjerde påpekte:

Hvilken farge [is] Helt tilbake fra å kritisere Twitters bruksressurser på NFT-integrasjonen mens han gjør det samme med selskapet hans og DOGE.

Elbilselskapet Musk aksepterte bitcoin tidlig i fjor, men det ble avviklet på grunn av miljøhensyn. Selskapet begynte å akseptere dogecoin-betalinger 14. januar for noen varer.

Er du enig med Elon Musk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *