Infinity Parking: Det første parkeringsspillet på Blockchain. Det vi vet så langt

Det er ikke den vanligste typen parkering i den tradisjonelle spillindustrien, enn si kryptospill. De siste bemerkelsesverdige spillene i sjangeren fant sted under mobilspillboomen tidlig på 2010-tallet. Parking Mania, for eksempel, var veldig gøy å drepe tid.

Nå skal parkeringssjangeren komme tilbake, denne gangen i kryptoverdenen. Parking Infinity er et blokkjedespill med NFT-er og en spill-å-tjene-modell. Så langt er det kun tokens som er opprettet, med Binance Smart Chain som hovedblokkjeden. For de som er interessert, her kan du se hvitt papir.

Når det gjelder spillingen, har ingenting blitt vist ennå, selv om utviklerne nevnte flere punkter om det i samme dokument. De hevder at:

Players can park cars in parking spaces in different areas and earn unequal income based on the real-time APR of different parking spaces 

Utsagnet er imidlertid ikke helt klart. Dessuten er det fortsatt ikke kjent om dette vil være et actionspill, simulering eller et slags strategispill med parkeringstema.

Personlig vil jeg berømme den unike ideen og motet til utvikleren til å gjenopplive den sovende sjangeren og bruke blokkjedeteknologi på den tiden. På den annen side har de ikke forklart nøyaktig hvordan spillet blir, så langt ser prosjektet helt rått ut. Hvordan det blir til slutt gjenstår å se.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *