StockX slipper nye Vault NFT-er

StockX har vært en bærebjelke innen nett-hype-klær og den nyeste sports-, urban- og gatemoten i ganske lang tid, og nå planlegger de å ta det enda lenger med en ny NFT-lansering designet rundt å knytte fysiske produkter og NFT-er sammen.

De siste dagene kunngjorde StockX på nettsiden deres og via Twitter at de vil legge til nye funksjoner for hvordan brukere kan samle inn og koble til med rfshion og krypto; folk vil nå kunne kjøpe NFT-produkter som også er fysiske objekter i den virkelige verden.

I slekt Leser \Statistikken er inne, her er verdens mest pro-dogecoin-land

En nærmere titt på StockX og deres nye NFT-hvelv …

StockX ble bygget på aksjemarkedsmekanikk for å gi kjøpere sømløs tilgang til etterspurte produkter, samtidig som de låste opp lukrative økonomiske muligheter for forhandlere og svømmeføtter. StockX brakte produkter med høy etterspørsel som ble utsolgt i fysiske butikker, og skapte en måte å gjøre skokjøpsprosessen rask og enkel for de som gikk glipp av noe.

Nå angriper de NFT-er med en opplevelse som gjør at kunder kan investere i NFT-er knyttet til fysiske produkter og handle dem umiddelbart med lavere gebyrer; høres ut som en drøm for både de som elsker NFT-er, og også hype sjelden high-end gatemote. Merket har også nevnt hvordan kjøperen av en StockX Vault NFT også vil eie den tilsvarende fysiske varen, inkludert muligheten til å ta den i besittelse når som helst.

StockX uttalte via deres hjemmeside:

Vi tror at de fysiske varene som handles på plattformen vår er en del av en ny alternativ aktivaklasse som unikt kan assosieres med NFT-er. Hver Vault NFT-utgave er unikt serialisert til et autentisert produkt i vårt hvelv, som en eierskapstittel; Disse NFT-ene er ERC-1155-tokens på Ethereum-blokkjeden, begrunnelsen bak at StockX ønsket å redusere transaksjonsgebyrer, minimere miljøpåvirkninger og skape herkomst.

Ethereum is used to sell most NFTs and is the primary player on the blockchain when it comes to NFTs. | ETH-USD on TradingView.com

Stockx drømmer stort og levert større…

“Vault NFT-er vil hjelpe til med å låse opp nye handelsmuligheter, og tenke nytt om hva som er mulig når det gjelder å investere i dagens kultur på StockX. Ved å bygge bro mellom den fysiske og digitale verdenen, er vi i stand til å gi en mer effektiv handelsopplevelse forankret av lavere kostnader og lagringsmuligheter – en kjøper trenger ikke lenger å vente flere dager før de kan selge et produkt videre, og de trenger ikke å betale gebyrene knyttet til flere ledd i frakt og fysisk autentisering,” la merkevaren også til i utgivelsen.

Med dette nye skrittet inn i fremtiden har StockX nå tent flammen for at andre toppmote-videresalg kan bli med og bidra til å gjøre prosessen rask og sømløs for kjøpere, samtidig som den introduserer andre til NFT-er og StockXs fantastiske samling av de nyeste og sjeldne motemerkene til dags dato.

I slekt Leser | Ny kryptolommebok lansert av Robinhood for 1000 brukere å teste

Dette innholdet er levert av Bitcoinist.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *