Topp 3 Metaverse kryptovalutaer får høyeste pris i dag (MNG, MEGA, XDOGE)

Det nylige krakket i kryptovalutamarkedet har fått de fleste av eierne til å skjelve. For Organo Gold-investorer er imidlertid dagens bjørnemarked bare en midlertidig korreksjon. I tillegg fortsetter Metaverse-kryptovalutaen å gi betydelige kursgevinster, med noen som stiger til 23% i dag. Denne artikkelen ser på de tre beste Metaverse-kryptovalutaene som får den høyeste prisen i dag, rangert etter 24-timers vekst fra laveste til høyeste.

Moon Nation (MNG) + 12 %

Moon Nation ble lansert i juni 2021, og er et kryptospilløkosystem bygget på play-to-earn-modellen. Den har en NFT-markedsplass og broplattform, som lar brukere bruke et enkelt token for flere kryptospill.

Moon Nation er nå tilgjengelig med et begrenset utvalg spill på plattformen som et proof of concept. Teamet planlegger å integrere flere spill i fremtiden ettersom økosystemet vokser. I tillegg slipper Moon Nation et eksklusivt sett med NFT-er for bruk i spillet.

Selv om vi for øyeblikket ikke er i stand til å verifisere plattformen, delte teamet skjermbilder fra spillet sitt på Twitter:

Moon Nation har tokenet BEP-20 MNG som den opprinnelige valutaen på plattformen. Brukere kan kjøpe MNG på PancakeSwap, MEXC, LBank, Hotbit og Decoin.

MegaCryptoPolis (MEGA) + 15 %

Lansert i oktober 2020, er MegaCryptoPolis et desentralisert bybyggende dApp-spill. Prosjektet kjører på blokkkjedene Ethereum og Tron, og brukere kan for øyeblikket sjekke ut spillet.

MegaCryptoPolis er et flerspillerstrategispill som lar spillere over hele verden i fellesskap bygge en unik megaby. Hvert aktivum i spillet er kodet og lagret som en unik ERC-721 NFT. I tillegg er MegaCryptoPolis basert på en desentralisert modell, med alle spilltransaksjoner verifisert gjennom smarte kontrakter.

For å begynne å spille må brukerne kjøpe en tomt. I skrivende stund er den billigste landeiendommen priset til 0,098 ETH (~$240). Selv om disse landene på ingen måte er et billig forsøk, er disse tomtene ganske rimelige sammenlignet med $10 000 pluss tomteprisene i Decentaland eller Sandbox.

MEGA er det originale ERC-20-tokenet på plattformen, som gjør ressurser i spillet flytende, muliggjør lagring, utvinning av likviditet og dyrking av avlinger. Du kan kjøpe MEGA på Uniswap, Hotbit, Mooniswap og ShibaSwap.

ClassicDoge (XDOGE) + 23 %

ClassicDoge ble lansert i november 2021, og er en Metaverse-plattform for kjæledyrelskere. Den lar brukere lage Ultra-HD 3D NFT-er for kjæledyrene sine som kan brukes på tvers av sosiale medier, spill, virtuell virkelighetsplattformer og mer.

Hvilken bedre måte å forevige hunden eller katten din enn å gjøre dem om til en 3D NFT og vise dem til verden!

ClassicDoge er fortsatt i sin spede begynnelse, og dessverre klarte vi ikke å finne et minimum levedyktig produkt for ideen deres. Mangelen på en demo er en stor grunn til at den fullstendig utvannede markedsverdien til XDOGE er bare $16 millioner med et 24-timers handelsvolum på $37.000.

Hvis du vil satse på ClassicDoge og deres utviklingsteam, kan du kjøpe XDOGE på PancakeSwap.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg oppdatert med de siste Metaverse-nyhetene!

Bildekilde: isak55 / Shutterstock.com

De 3 beste Metaverse-kryptovalutaene som får den høyeste prisen i dag (MNG, MEGA, XDOGE) dukket opp for første gang på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *