Union Bank of the Philippines tilbyr depot- og kryptovalutahandelstjenester

En av de største bankene på Filippinene, Unionbank, sies å lansere kryptovalutahandel og -depottjenester. “Det er en måte å beskytte bankvirksomheten vår på i fremtiden,” sa en leder i Unionbank.

Philippine Unionbank tilbyr depot- og kryptovalutahandelstjenester

Union Bank of the Philippines (UBP), også kjent som Unionbank, planlegger å tilby kryptovalutahandel og depottjenester, rapporterte Bloomberg torsdag.

Unionbank er en av de største globale bankene på Filippinene med eiendeler under forvaltning (AUM) på mer enn 15 milliarder dollar. Banken var en av de første finansinstitusjonene på Filippinene som tok i bruk kryptovaluta.

Cathy Casas, leder av bankens Blockchain and Application Programming Group, forklarte at den gjennomsnittlige filippinske investoren for tiden eier rundt 1% til 2% av sine personlige eiendeler i kryptovalutaer, for eksempel bitcoin. Hun la til at hvis markedene var “stabile”, ville investorer eie mellom 3 % og 5 % om 5 år.

En leder i Unionbank anslår at omtrent 5 % av lokalbefolkningen er fordypet i kryptovaluta. Hun la til at mange investorer i kryptovaluta er unge, noen av dem tjener tokens fra virtuelle spill som spilles for å tjene dem.

Houses kommenterte:

Det er en måte å beskytte bankvirksomheten vår på i fremtiden.

Torsdag kunngjorde Metaco, en leverandør av sikkerhetsprogramvare og infrastruktur for det digitale aktivaøkosystemet, at Unionbank implementerer sine egne digitale aktivaforvaltningstjenester. Metaco la til at Unionbank publiserer tjenester på IBM Cloud.

Banken kunngjorde først at den eksperimenterte med en kryptodepottjeneste i august i fjor, og la den gang merke til at kryptoaktiva er kommet for å bli. Casas bemerket at bankens depottjeneste for digitale eiendeler vil inkludere token-obligasjoner.

Filippinens sentralbank, Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP), har advart mot å investere i kryptovalutaer. Sentralbanken har advart om at kryptovalutaer kan «utgjøre en risiko for det finansielle systemet», med henvisning til deres sårbarhet for ulovlige aktiviteter som hvitvasking av penger og terrorfinansiering.

Casas sa:

Vi gjør en innsats for også å utdanne våre kunder via sosiale medier, og sikre deres sikkerhet.

Unionbank er en av de lisensierte kryptovalutabørsene som er autorisert av sentralbanken. Banken lanserte sin egen stablecoin, PHX, i 2019 for å gi landlige banker i sitt nettverk enklere tilgang til betalinger og overføringer.

Hva synes du om at Philippine Union Bank lanserer handel med kryptovaluta og depottjenester? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *