Beste NBA-øyeblikksbilder NFT-salget har økt med 72 % den siste måneden

DapperLabs’ NFT-er har tatt fart siden juni 2021, etter en finansieringsrunde på 305 millioner dollar tidlig i 2021.

NFT-er blomstrer fortsatt, til tross for den nylige nedgangen i kryptomarkedet. OpenSea hadde en omsetning på 3,5 milliarder dollar i januar 2022. NBA-gruppen av NBA Top Shot NFT-er ble lansert fra Dapper Labs i oktober 2020. Det første målet for Top Shot var de som ville kjøpe det med dollar. Med andre ord trengte ikke myntsamlere å kjenne til forviklingene med kryptovaluta og blokkjede for å eie NFT-er.

I følge nyere data fra CryptoSlam har 53,8 millioner dollar blitt samlet inn av Top Shot NFT-er, opp 72 % de siste 30 dagene. en den nye TV- og sosiale medier-kampanjen med NBA-stjernen Kevin Durant ble lansert denne uken. en Durants gratis NFT-øyeblikk Den vil bli mottatt av førstegangskjøpere av Top Shot. Durant ble nylig ambassadør for Coinbase, mens Stephen Curry har samarbeidet med FTX som global ambassadør.

Dapper Labs forgrener seg til NFT-ene med sine Ultimate Fighting Championship (UFC) Strike NFT-samlerobjekter. Dette vil hovedsakelig være videoopptak fra UFC-arrangementer og pakker Projeksjon Den 23. januar.

NFL for å bli med i NFT-partiet

Overraskende popularitet til de beste valgene

NFT-er som NBA TopShots har ikke fanget oppmerksomheten til kryptosamfunnet som CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club, Meebits og World of Women. Durant kan imidlertid være ansvarlig for økningen i salg sett de siste 30 dagene. BeInCrypto rapporterer at NBA Top Shot NFT-er nylig har utkonkurrert CryptoKitties. I juni 2021 rapporterte DappRadar at mer enn 70 000 handelsmenn kjøpte eller solgte digitale kort den første uken i måneden. På den tiden så Top Shot også en volumøkning på 67 % over 8 millioner dollar.

I mars 2021 samlet Dapper Labs inn 305 millioner dollar, og Michael Jordan og Kevin Durant var bemerkelsesverdige investorer.

Top Shot ble lansert i oktober 2020. Flere NBA Top Shot NFT-er har solgt for hundretusenvis av dollar, og Dallas Mavericks-eier Mark Cuban eier 87 “Moments” NFT-er.

NFT-salget er opp 72 % etter at de beste NBA-opptakene den siste måneden først dukket opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *