Kryptovaluta pris i dag: FTM, LUNA, ONE Turn Green midt i bjørnemarkedet; Er markedskorrigeringen over?

Mens kryptovalutamarkedet har bearish utsikter for kryptoinvestorer, jobber noen mynter fortsatt med å opprettholde sin avgjørende støtte for å starte en ny utvinning. La oss analysere det tekniske diagrammet over disse valutaene for å se hvilke handelsmuligheter de kan tilby.

  • FTM-prisen sliter med å overgå 100-dagers glidende gjennomsnitt

TradingView Diagramkilde-TradingView

FTM-prisen viser en imponerende V-formet oppgang i første halvdel av januar. Myntprisen utfordret all-time high motstand på $3,4; Det tunge salget i kryptovalutamarkedet avviste imidlertid prisen med et bearish oppslukende lys.

FTM-prisen tapte 45 % på bare én uke og falt til $2,8-merket. Sammen med denne støtten gir 0,5 FIB-nivået en sterk etterspørsel etter valutaprisen, noe som forårsaker et langt grønt lys på 13 %; Imidlertid prøver prisen på mynten for øyeblikket å krysse over $0,382-merket.

FTM-prisen står overfor en sterk motstand fra den inverterte motstanden på $2,2, som indikerer økningen av de lange prisavvisningslysene. Hvis mynten fortsetter under denne motstanden, fortsetter bjørneangrepet, og FTM-prisen kan falle til $1,8

MACD-konvergensen/divergensen viser en bearish crossover av MACD-linjen og signallinjen som synker til midtlinjen.

  • LUNA prisdiagram viser etterspørselspress fra $63,3 støtte

TradingView Diagramkilde- TradingView

Tidligere når vi dekket en artikkel om Terra, nevnte Coingape at 100-dagers EMA-linjen gir dynamisk prisstøtte for LUNA. Den 22. januar viste mynten et langt hammerlys for å avvise den lavere prisen på EMA-linjen, noe som indikerer intens etterspørsel.

Imidlertid må LUNA-prisen vise nok bærekraft over 100 EMA-støtten til å utløse et bullish rally. Tvert imot, ved å bryte støttelinjen, kan myntprisene falle til $50-merket.

LUNA-prishandel over 100 og 200 DMA opprettholder en oppgående trend. Imidlertid viser MACD-indikatoren signalet og MACD synker under den nøytrale sonen (0,00).

Dobbeltbunnsmønster kan ta STX til $0,0050

TradingView Diagramkilde- TradingView

STX-prisoppgangen i januar ga gjenklang i et stigende stigende kilemønster. Dette mønsteret presset mynten til en all-time high av motstand på $0,386, da mynten møtte umiddelbar salgspress for å sette i gang en bearish reversering.

STX-prisen ble nedsatt med 55 % og falt til forrige swing low-støtte på $0,163. Dessuten viser valutaen et dobbelt toppmønster på det daglige tidsrammediagrammet. Hvis prisen faller fra det lavere støttenivået, kan mynten falle til $0,21 støtte, etterfulgt av $0,0055.

Den viser MACD-konvergens/-divergens og signaler som går inn i bearish-sonen, og gir ytterligere bekreftelse på en nedadgående trend.

Post Kryptovaluta Pris i dag: FTM, LUNA, ONE Turn Green Midt Bear Market; Er markedskorrigeringen over? Det dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *