Shadow Crypto Banking kansellert: JPMorgan stenger Uniswap-grunnleggerens kontoer

Dette er akkurat det som skjedde med Uniswap-grunnlegger Hayden Adams ifølge en tweet datert 23. januar. Adams avslørte at JPMorgan Chase hadde stengt bankkontoene sine “uten varsel eller forklaring”.

Han la til at han kjente “mange enkeltpersoner og selskaper som har blitt likt målrettet bare for å jobbe i kryptoindustrien” før han utbrøt: “Takk for at du gjorde det personlig.”

Skyggebank for fjerning av kryptovaluta

Dette ville være den ideelle måten for banker å slå ned på kryptovalutaer uten all den offentlige hypen. Dette ble foreslått av tidligere Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kommisjonær Brian Quentins, som reagerte på Haydens jakt på avklaring fra banken.

“Potensielt, skyggebankoperasjonen for kryptovaluta av @federalreserve eller USOCC.” [Office of the Comptroller of the Currency] Bankrevisorer, under veiledning av ovenfor.

“Hvis en undersøker forteller en bank at en bestemt kunde er høyrisiko og at banken har avsluttet forholdet, er banken kontraktsmessig utestengt fra å fortelle kunden hvorfor,” la Quintins til.

Han siterte en artikkel i Wall Street Journal 20. november av pro-krypto-senator Cynthia Loomis for å gjøre poenget. I den hevdet Loomis at de nye Fed-stolene med vilje holdt tilbake fintech- og kryptovaluta-innovasjoner, spesielt i staten Wyoming den representerer, hvor Special Purpose Depository Institutions (SPDI) tidligere hadde fått grønt lys til å operere fullt ut. Regulerte kryptobanker.

Det var flere svar på Haydens klage, hvorav mange uttalte at de også var utestengt av banker eller hadde stengt kontoer for håndtering av kryptovaluta.

Chases støtte har allerede svart på tweeten også, og ber Uniswap-grunnleggeren bruke støttemeldingssystemet for å forklare sin “mindre enn ideelle opplevelse” med banken.

Den demokratiske kongresskandidaten, Matt West kommenterte:

«Helt gal. Dette er en del av grunnen til at vi trenger et klart regulatorisk rammeverk i USA for å bringe tilbake: kryptovaluta og bank.

Administrerende direktør for JPMorgans enhet for digitale aktiva sa at kryptovalutaen var «her for å bli» forrige uke, men kanskje ikke for noen av kundene, tilsynelatende.

Bunkum Bank

Det er ikke bare amerikanske banker som henvender seg til investorer i kryptovaluta. i fjor, Potetkryptering Den rapporterte at en australsk investor saksøkte Westpac og ANZ Bank for å få kontoene hans stengt, noe som resulterte i tap av penger på den tiden.

Bankene har nå det perfekte våpenet mot kryptovaluta, da dette mystiske tiltaket kan brukes til å sparke kunder uten at banken trenger å rettferdiggjøre disse handlingene.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *