Sneakmart MetaKicks har verdens første Mystery NFT Sneakers Box-kolleksjon

[PRESS RELEASE – Paris, France, 23rd January 2022]

Sneakmart befester sin posisjon i streetwear-industrien med et dedikert fokus på ikke-fungible tokens (NFT). I tillegg legger lanseringen av Metakicks, den obskure NFT sneakerboks-kolleksjonen, en ny dimensjon med sko i begrenset opplag med Web3-påvirkning.

Sneakmart, den mobile første franske oppstarten med fokus på streetwear, er i hjertet av den ekspanderende sneakerindustrien med begrenset opplag. Bare i fjor skapte sneaker-mani et videresalgsmarked på 6 milliarder dollar da samlere og entusiaster kjøper disse begrensede opplagsparene på sekundærmarkeder og selger dem videre. Det er ikke uvanlig å se joggesko stige i verdi tre eller flere ganger på grunn av knapphet, tilbud og etterspørsel.

Sneakmart erkjenner imidlertid også at bransjen er i forkant av massiv endring. Ikke-fungible tokens, eller NFT-er, er på vei over mange bransjer, inkludert streetwear. Den har utviklet seg fra digitale kunstverk og samleobjekter til et statussymbol som eieren stolt bærer. Kombinasjonen av sneaker-mani og NFT-teknologi førte til fødselen av Metakicks, en mystisk sneaker-kolleksjon.

Sneakmart-sjef og medgründer Anthony Debrandt forklarer:

“Sneaker-avhengige elsker å samle og bruke mange joggesko. Alle elsker joggesko i dag, alle bruker dem. Med Metakicks ønsker vi å gi muligheten til å begynne å samle digitale joggesko gjennom unike design.”

Å komme inn i digitale joggesko og tilbehør gjennom NFT-teknologi er den neste frontlinjen for streetwear-industrien. Nikes engasjement – ​​gjennom et oppkjøp eller RTFKT for hundrevis av millioner dollar – viser endringer i horisonten. Metakicks, det nye prosjektet fra Sneakmart, er et annerledes prosjekt, selv om det er like bemerkelsesverdig.

Gjennom Metakicks kan joggesko-eiere få rimeligere mysteriebokser med digitale joggesko. Alle som kjøper en kiste vil ikke vite hva de får. I tillegg er det mulig å enten åpne brystet og vise det nye digitale paret med spark, eller holde boksen lukket og selge den videre på annenhåndsmarkedet.

Mystery Chests spenner over 15 unike design med 3D-animasjoner og fire grader av sjeldenhet (Epic, Ultra Rare, Rare og Normal). Hvert par er assosiert med et bestemt univers og vil få eieren til å skille seg ut i den digitale verden. Dessuten har noen design unike versjoner, for eksempel fotballparet designet for den tidligere internasjonale fotballspilleren Didier Drogba.

Sneakmart har sikret seg partnerskap med kjendiser og merkevarer for å utvikle 1 av 1 Metakicks. Den første partneren er Savoir Faire Paris, en produsent av franske sneakers på bestilling. Den som henter denne unike NFT-en vil motta et ikke-fungibelt Metakicks-token og en Jordan 1 off-White Coffee Latte designet spesielt for denne dråpen.

Fysiske par spiller en viktig rolle i Metakicks økosystem. Det er 10 % sjanse for å vinne fantastiske joggesko når du kjøper NFT-mysteriekisten. Modellene inkluderer Jordan 1 High, Nike Dunk Low, Jordan 4, Adidas Yeezy 350. Jordan 1 High Dior, og fire par Jordan i samarbeid med Travis Scott.

Sneakmart ønsker å bygge bro mellom fysiske og digitale joggesko for å gjøre samlere og entusiaster til pionerer innen fremtidige motetrender. Videre baner det vei for personalisering av virtuelle avatarer i fremtidige Web3- og Metaverse-miljøer.

Totalt 6.250 kister vil bli gjort tilgjengelig gjennom den første slipp via Sneakmart-nettstedet. Teamet ser frem til en landingsdato i februar 2022, med mer prisinformasjon snart tilgjengelig via offisielle kanaler.

Om Sneakmart

Sneakmart er den første fellesskapsdrevne Streetwear-appen dedikert til streetwear (joggesko, klær og tilbehør). Opprinnelig lansert i Frankrike i januar 2021 som en mobilapp på iOS og Android, har oppstarten allerede registrert over 130 000 fransktalende medlemmer. Brukere kommer for å utveksle med samfunnet om disse sportsskoene/gateklærne, men også for å kjøpe og selge enkelt.

I dag ønsker den franske oppstarten å bli verdens første Streetwear-fellesskap og tillate fysisk og digital streetwear-handel på sin applikasjon (NFT-er). Den vil snart være tilgjengelig i andre land.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *