Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

 Жителите на град вече правят милиони левове от дома си използвайки тази “вратичка за богатство” – но легална ли е тя?

Христо Ковачки излиза с нова тайна инвестиция, която прави стотици хора в България много богати

(България) – Българският предприемач и филантроп Христо Ковачки е известен с това, че винаги казва това, което мисли и е винаги прям относно това как прави парите си.

Миналата седмица, той се появи в Лице в лице и обяви нова “вратичка за богатство“, която както самият той казва може да превърне всеки в милионер за около 3-4 месеца. Христо Ковачки призова всички в България да се възползват от невероятната възможност преди големите банки да се усетят и да се намесят. Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

И наистина, минути след интервюто, UniCredit Bulbank се обади за да спре интервюто на Христо Ковачки от излъчване – но вече беше прекалено късно.

Ето какво точно стана:

Лице в лице с водещ Цветанка Ризова поканиха Христо Ковачки в шоуто, за да сподели своите съвети, относно това как е създал цялото това богатство и българският предприемач и филантроп ги закова:

” Това, което ме направи успешен е възползването бързо от новите възможности – без съмнения. И сега, моята номер 1 машина за пари е нова програма за автоматична търговия с криптовалута наречена Bitcoin Loophole . Това е най-голямата възможност, която съм виждал през целия си живот, за създаване на малко богатство бързо. Призовавам всеки да се възползва преди банките да спрат програмата.”

Цветанка Ризова водещата в Лице в лице остана изумена след като Христо Ковачки извади телефона си и показа на зрителите колко пари е направил през тази нова програма, за която сега всички в България говорят.

Времето в предаването изтече преди Христо Ковачки да има възможност да обясни по-подробно, но ние взехме ексклузивно интервю със самия него, за да научим повече, за тази противоречива възможност.

БЪЛГАРСКО ЕКСКЛУЗИВНО С ХРИСТО КОВАЧКИ

“Може и да сте чували за тази нова платформа за инвестиции в криптовалута наречена Bitcoin Loophole , която помага на обикновени хора в Южна Америка, Австралия, Азия и Северна америка да забогатеят бързо. Може би сте скептично настроени, защото звучи прекалено добре за да е истина.” Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

Христо Ковачки продължи:

“Разбирам ви, защото и аз си помислих същото, когато доверен приятел ми каза за нея. Но след като видях със собствените си очи колко пари правеше той, реших, че трябва и аз да я пробвам.

Радвам се, че я пробвах, защото това бяха едни от най-лесните големи пари, които съм правил. Говоря за милиони левове на ден без да върша нищо . Това е буквално най-бързия начин да се направят купища пари в момента. И няма да продължи дълго време, когато все повече и повече хора научат за него. Или когато банките се намесят.”

КАКВО ТОЧНО Е BITCOIN LOOPHOLE И КАК РАБОТИ?

Идеята зад Bitcoin Loophole е проста: Да се разреши на средностатистическия човек да прави пари от бума на криптовалутите, които все още са най-доходоносната инвестиция на 21 век, въпреки публичното мнение за тях.

Въпреки, че цената на Биткойн падна от най-високата връхна точка от 20,000$ за един Биткойн, търговците все още правят много пари. Защо? Защото има хиляди други криптовалути освен Биткойн, които се търгуват с огромни печалби ежедневно.

Някои от тези криптовалути включват Some of these cryptocurrencies include Ripple, Ethereum, Monero, Zcash и те продължават да достигат възвръщаемост от над 10,000% че и повече и това са обикновени хора в България. Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

Bitcoin Loophole ви позволява да печелите от всички тези криптовалути, дори в мечи пазар. Използва изкуствен интелект (AI) за да извършва автоматично поръчки за покупко-продажба и така вие правите пари през цялото денонощия, дори когато спите.

Bitcoin Loophole е подкрепена от едни от най-големите технологични гении. Ричард Брансън, Елън Мъск и Бил Гейтс са само някои от тях

Бил Гейтс и Ричард Брансън дискутират Bitcoin Loophole на CES 2019.

Тези технологични гении са създали компании за милиарди, с които решават сложни проблеми като онлайн плащания, компютъризация и транспорт. Сега, те се борят глобалния проблем, свързан със социалното неравенство като позволяват на всеки – независимо колко богат или беден е – да прави достатъчно пари за да се наслаждава на щастлив и пълноценен живот.

ДОХОДОНОСНАТА ТАЙНА, КОЯТО НОСИ МНОГО ПАРИ И БАНКИТЕ НЕ ИСКАТ ВИЕ ДА Я ЗНАЕТЕ

Христо Ковачки продължава,

“Виждаме, че се задават икономически трудни времена и това е решението, което хората чакаха толкова дълго. Никога в историята преди не сме имали такава невероятна възможност чрез която обикновени хора да се възползват лесно и да генерират огромно богатство за толкова кратко време.

Някои хора се колебаят да го пробват, защото е много различен начин за правене на пари. И точно затова големите банки се опитват да го скрият! Те активно създават пропаганда и наричат криптовалутите и платформи като Bitcoin Loophole измама. Защо? Защото се притесняват, че техните корпоративни печалби ще се свият щом клиентите разберат как да създадат богатство сами.

Истината е, че криптовалутата е революцията на нашето време и всеко, който не се възползва от тази възможност изпуска много. Вече получих няколко обаждания и заплахи от големи финансови корпорации , защото показвам тази технология на хората. Но майната им. Хората в България вече започват да осъзнават истината и е само въпрос на време преди все повече и повече научат за това.

Споделям това, защото получих стотици и-мейли от хора, които ми благодарят, че споделям тази тайна. Любимият ми е от един млад мъж, който купи на малкия си брат мечтаната му кола – Ферари 488 Писта използвайки парите, които е направил от Bitcoin Loophole . Тази платформа наистина прави живота на всички ни малко по-добър”

Димитър Георгиев използва печалбата, която е изкарал от Bitcoin Loophole , за да купи на малкия си брат мечтаната му кола. Какъв вдъхновяващ начин да използвате богатството си!

НАИСТИНА ЛИ Bitcoin Loophole РАБОТИ? ТЕСТВАХМЕ ГО САМИТЕ НИЕ

Нашите старши редактори не ни разрешиха да публикуваме интервюто с Христо Ковачки докато не се уверим, че Bitcoin Loophole е легален и работещ начин за правене на пари от вкъщи. Нашите ръководители не искаха да пускаме информация, която може да заблуди българските граждани и те да загубят спестяванията си.

Нашия редакторски екип тества Bitcoin Loophole , за да се увери, че работи така, както Христо Ковачки описа. Един от онлайн редакторите ни, Никола Тихолов , беше доброволец да рискува собствените си пари и да тества Bitcoin Loophole .

Никола Тихолов е 53-годишен, баща на две момичета, а жена му миналата година загуби работата си поради заболяване. Той ни призна, че е имал финансови затруднения и тази инвестиционна възможност може и да се окаже решението на проблема.

Семейството на Никола Тихолов изпитва финансови затруднения и едва свързва двата края. Те се надяват, че Bitcoin Loophole може да намали финансовото напрежение, затова той реши да тества системата и да докладва с резултатите си.

Никола Тихолов докладва:

“Първоначално, когато чух интервюто с Христо Ковачки, помислих, че се шегува. Да правиш пари от вкъщи е само мечта. Въпреки финансовото ми положение, реших да опитам – в името на журналистиката.

Изгледах въведително видео за платформата и се записах. Видеото изглеждаше, сякаш обещава прекалено много, но оставих скептицизма си настрана. Само за няколко часа, получих обаждане от личния си инвеститор. Той ми отговори на всички въпроси и съмнения, които имах и ме увери, че ще направя пари. Точка.

Личният ми инвеститор дори ми обеща, че, ако загубя и стотинка , то той ще ми върне депозита от 450 лева. Той беше уверен, че това ще промени живота ми. Клиентското обслужване беше на много високо ниво, вече не се съмнявах, че банките са изплашени.

Щом получих достъп до платформата, депозирах първоначалната си инвестиция от 450 лева. Кажи-речи толкова харчи семейството ми за вредна храна всеки месец, затова реших да не ядем от заведения за бързо хранене за месец. Сега вече можем да се храним здравословно, плюс имаме възможността да забогатеем.

Системата на Bitcoin Loophole всъщност е платформа за автоматична търговия с криптовалута. Софтуерът използва напреднали AI алгоритми и машинно самообучение за да предвиди точно кога криптовалутите ще се движат нагоре и надолу. И автоматично купува и продава за вас през цялото денонощие. Технологиите направиха живота ни много по-лесен, та защо да не можем да ги използваме и да изкараме повече пари?”

РЕЗУЛТАТИТЕ НА НИКОЛА ТИХОЛОВ СЪС СИСТЕМАТА

“1 час след депозирането на 450 лева, софтуерът започна да търгува вместо мен. Честно казано, бях нервен и мислих, че ще ми загуби парите. И наистина, първата сделка беше загуба от 29 лева!

Усетих сякаш не гърлото ми се свива. Помислих, че съм измамен. Бях готов да се обадя на личния инвеститор и да си поискам парите обратно. Но тогава си спомних какво ми каза той по-рано: Алгоритъмът е прав около 80-89% от времето . Няма да печелиш от ВСЯКА сделка, но ще печелиш достатъчно сделки и накрая ще си на печалба.

Оставих софтуера да търгува и само го наблюдавах. Следващата сделка беше печеливша! Само 22 лева,но пак е нещо. Следващата беше 60 лева печалба. А следващата 26 лева печалба, правейки обща печалба от 108 лева . И всичко това за по-малко от 5 минути!

Скоро, започнах да печеля много и не можех да повярвам на очите си. Всеки път, в който обновявах страницата, печалбата растеше все повече и повече. Усетих сякаш съм на нещо, защото това беше толкова вълнуващо изживяване.

Всеки път щом обновявах таблото с търговията, печалбата растеше все повече и повече. Беше толкова вълнуващо изживяване!

Сега разбирам защо Христо Ковачки е винаги в добро настроение. И защо големите банки не искат да допускат хората до тази вратичка за богатство . В края на деня Бях направил над 755 лева печалба, не е зле като за начална инвестиция от 450 лева ! Бях толкова развълнуван и почти не спах.

Следващия ден беше вторник и трябваше да се върна на работа. Честно казано (не казвайте на шефа ми), беше ми трудно да се фокусирам върху работата, знаейки, че софтуера в момента прави пари.

Отидох няколко пъти до тоалетната за да проверя печалбите, а те продължаваха да растат (тук-таме с някоя малка загуба). В края на деня, преди да сложа децата да заспят, сметката ми показа 1603 лева. Това е повече, отколкото изкарвам за СЕДМИЦА на работа.

В края на следващата седмица, бях направил общо 6358 лева. Изтеглих точно 5000 лева и реинвестирах останалите. Само за 2 дни бях получил първия чек по пощата – за точно 5000 лева . Не можех да повярвам, че е истина!”

Никола Тихолов получи чек за 5000 лева за първите две седмици на употреба Bitcoin Loophole

“Сега, постоянно правя допълнително от 800 лева до 1700 лева на ден благодарение на Bitcoin Loophole . Сега, парите просто биват депозирани в банковата ми сметка на всеки няколко дена. Само няколко клика и получавам средствата след 24-48 часа. Всеки път, когато трансфера пристига в сметката ми, се щипя за да се уверя, че не сънувам.

За щастие, ОБИЧАМ работата си тук, защото успявам да доставя на хората важни новини (като тази), в противен случай – досега да съм напуснал. Все пак планирах ваканция със семейството ми до Бали, Индонезия за да отпразнуваме това, че изплатихме кредитите и най-накрая поддържаме добро финансово ниво!

Това разбира се нямаше да бъде възможно без шедростта на г-н Христо Ковачки и споделянето на тайната на живо по телевизията. И се радвам, че поех риска да опитам Bitcoin Loophole . Жена ми е по-щастлива от всякога, а децата ми са заринати с играчки.

Колегите ми се ядосват, че не се записаха две седмици по-рано като мен. Но скоро, целият ни офис се записа (включително и шефа) и всички ме наричат “герой” , за това, че го пробвах пръв.” Христо Ковачки Bitcoin Loophole Ревю

 

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ С BITCOIN LOOPHOLE (ОГРАНИЧЕНИ СВОБОДНИ МЕСТА)

За да започнете са нужни само компютър, смартфон или таблет с достъп до интернет. Не са необходими никакви специфични умение, освен да знаете как да работите с компютър и да сърфирате из интернет. Не ви трябва технологичен опит или знания за криптовалутите, защото софтуерът и личният инвеститор гарантират, че ще направите печалба. .

Друго предимство на програмата е, че започвате когато поискате. Можете да си направите собствен график – независимо дали ще е 5 часа на седмица или 50 часа на седмица. Просто стартирайте софтуера за автоматично търговия, когато пожелаете и го паузирайте, когато пожелаете (Не знам защо изобщо бихте искали да го спрете, но все пак).

За да спестим времето на нашите читатели и да проверим отново функционалността, Никола Тихолов създаде наръчник за това как да започнем със системата.

ЕТО ОБЯСНЕНИЕТО СТЪПКА-ПО-СТЪПКА:

Първото нещо, което виждате е видео, което показва силата на Bitcoin Loophole . Рекламата е голяма и гръмогласна, но това е американски продукт, а те често обичат така да рекламират. Както и да е, просто въведете името си и и-мейла , до видеото, за да започнете.

(Съвет: Дори ако не се решите да инвестирате, препоръчвам да се регистрирате сега , защото е безплатно и регистрациите за български граждани може да бъдат спрени всеки момент) Bitcoin Loophole

To register from here in Bitcoin Loophole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *