2CrazyNFT lanserer NFT Collection of Superstar Mario Chalmers på Binance NFT Marketplace

[PRESS RELEASE – Please Read Disclaimer]

Med målet om å få spillere begeistret, slår 2CrazyNFT seg sammen med Mario Chalmers, den amerikanske profesjonelle basketballspilleren for den debuterende NFT-gruppen. Den eksklusive NFT-stokken vil bli utgitt på Binance NFT Marketplace 4. februar 2022. NFT-slippet vil også utgjøre en distribusjon av en rekke premier til basketballfans gjennom klassekortene, nemlig Classic, Rare, Epic og Legendary med eksklusive fordeler. Fans kan få tilgang til varer i begrenset opplag, fullt dekkede turer til Miami med Mario, Zoom-økter med NFT-legender og VIP-seter på Miami Heat Game. Flere staking-to-win-konkurranser vil også bli lansert for å feire lanseringen av Mario NFTs.

NBA-veteranen, Almarious Vernard, med kallenavnet “Mario” Calmers er en av de mest fremragende spillerne i NBAs historie. Han var en del av 2007-08 National Championship-laget og vant også to NBA-mesterskap for å vise sin fenomenale sportsånd. “Jeg har hatt lyst til å bygge NFT en stund. Jeg elsker det 2CrazyNFT har gjort i verdensrommet, og jeg er spent på å ta opp prosjektet vårt,” sa Mario Chalmers.

Samlingen vil bli vist frem på Binance, verdens største leverandør av kryptovalutabørs og infrastruktur. Dette vil fremme 2CrazyNFTs kryptoinnsats gjennom sitt enorme økosystem av skapere, artister og NFT-spillentusiaster. 2CrazyNFT sikret investeringer fra lederne i blokkjedeindustrien for å lette NFT-revolusjonen. Store investorer som støtter 2Crazy Twin Apex Capital, ICO Pantera, Exchange.Bitcoin.com, Dark Pool, MDA Capital, MXC, Magnus Capital, Stanley, X21, Megan Ventures, Blocksync, Clouds Capital, Orion Protocol, Exnetwork Capital og AU21 og andre. Omgitt av et utmerket team dedikert til å låse opp massiv innovasjon, er 2CrazyNFT klar til å erobre den blockchain-baserte spill- og e-sportindustrien i løpet av de neste årene.

Som vi vet, forstyrrer NFT-teknologier den kreative økonomien. Fra å raskt danne grunnlaget for en ny og innovativ global markedsplass for digitalt innhold til å fundamentalt reformere kunst og kreativitet, driver NFT-er blockchain-adopsjon til uovertruffen høyder. 2CrazyNFT låser opp ubegrensede muligheter til å lede en ny bølge av e-sport og NFT Fandom gjennom et økosystem som forbinder enkeltpersoner med deres favorittpersonligheter i verden gjennom den perfekte blandingen av sport og kryptovaluta.

Med fremveksten av NFT-er og blockchain-spill på tvers av dramatisk forskjellige industrisektorer, utforsker prosjektutviklere og digitale innovatører forskjellige aspekter av disse lukrative mulighetene. 2CrazyNFT søker å drive en innovativ idé som vil være sentrum for globale esports-spillere, og skape en helt ny stil med digitale opplevelser for brukere.

Skap oppsikt blant basketballfans

Mario Chalmers’ inntreden i NFT-området er et revolusjonerende skritt som vil tiltrekke seg millioner av basketballfans på grunn av den banebrytende innvirkningen han har gjort i NBA. NBA Superstar har vært en inspirerende figur i OG-basketballmiljøet.

First-Evers fall i samarbeid med 2CrazyNFT og Binance vil forberede neste gruppe brukere i det voksende NFT-økosystemet. Brukere vil være kvalifisert for eksklusive fysiske gjenstander og samarbeidsmuligheter fra deres favorittkarakterer og -stjerner. Partnerskapet med Binance NFT Marketplace vil også gi lukrative muligheter for brukere til å bli en del av det større NFT-økosystemet og få tilgang til eksklusive privilegier. Med Mario inn, kan fansen forvente å ta imot andre kjente spillere hvis de vinner VIP-seter på Miami Heat Game som en del av deres første touchdown. 2CrazyNFT tilbyr definitivt verdifulle opplevelser med en mulighet til å la spillere bygge sterkere relasjoner med fansen.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *