Det hvite hus ønsker å flexe kryptovaluta neste måned med en ordre

på fredag, Bloomberg Den rapporterte at medlemmer av Biden White House jobber med en omfattende executive order om kryptovalutaer som inneholder roller og ansvar for en betydelig del av den utøvende grenen av regjeringen.

Så langt har Kongressen, Treasury, Federal Reserve, Securities and Exchange Commission, samt Presidential Working Group alle vært tilfeldige i sin politiske tilnærming – eller mangel på sådan – angående kryptovalutaer.

Det er rapportert at presidentens eksekutivordre vil kreve at praktisk talt alle føderale byråer vurderer utfordringene, mulighetene og truslene som kryptoaktivaklassen utgjør. Byråene forventes også å presentere en blåkopi, eller rammerapport, i andre halvdel av dette året, om hvordan de skal adressere dynamikken som utgjøres av kryptografi innenfor deres respektive områder av tilsyn og ansvar.

Artikkelen fortsetter med å merke seg at høytstående embetsmenn i Bidens indre krets hadde flere møter om intensjonen og fokuset til den utøvende ordren slik den ble utformet og utviklet. Det er trygt å anta at den politiske motivasjonen for denne øvelsen er å posisjonere president Biden som den kritiske lederen som får ting gjort. Dette til tross for stoppet fremgang på nesten alle de viktigste initiativene, inkludert: klimaendringer, jobbskaping, demping av inflasjon, helsereform, barnepass, Building Back Better Act og håndtering av COVID-19.

Men han må gjøre noe fordi Kongressen neppe vil ta opp kryptolovgivning i denne sesjonen fordi demokratene trenger å opprettholde et smalt flertall i huset og senatet. For å gjøre det, må de sikre store lovgivende seire som vil hjelpe dem å vinne mellomvalget neste november. til tross for 86% av amerikanerne er i stemmerettsalder De har hørt om kryptovalutaer, bare 16 % av voksne har faktisk kjøpt eller handlet alle typer digitale penger – kryptovaluta er ikke en høy nok prioritet til å tvinge velgere til stemmeboksene.

Men det ser ikke ut til å fraråde Det hvite hus fra å vinne den typen politikk som kan vise seg som en suksess. Nyhetsartikkelen slår fast at det siste utkastet til utøvende direktiv berører en rekke områder som virkningen av kryptovaluta på nasjonal sikkerhet og økonomi og det potensielle behovet for å skape et unikt regelverk for digitale eiendeler. Vi må se om dette bare er et politisk blikk som krever at byråer studerer saken videre eller et eksekutivt dekret som faktisk tar en form for handling.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *