Ethereum Foundation har solgt ut på toppen nok en gang. Vet de noe vi ikke vet?

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Tilsynelatende er det gode handelsmenn i Ethereum Foundation. Nok en gang klarte de å cashe ut på toppen. Den 16. november nådde ETH et rekordhøyt nivå på 4891 dollar. Dagen etter sendte Ethereum Foundation 20 000 ETH til Kraken og solgte den. Er dette fishy i det hele tatt? Ikke i seg selv, men dette er andre gang de har tatt det samme magiske trekket.

Relatert lesing | Hvorfor Ethereum Foundation lanserte Client Incentive Program

Den profesjonelle handelsmannen med navnet Edward Morra på Twitter var den første som oppdaget handelen. “Vennlig påminnelse om at ETH Foundation har tjent inn på toppen (igjen). ETH har falt med 40+ % siden den gang.” Morra ga også et diagram som viser det kraftige fallet i ETH-prisen siden salget.

For å gjøre vondt verre betalte Ethereum Foundation bare $20 i gassavgifter. Dette kan være det mest imponerende arbeidet av dem alle.

I skrivende stund hadde Ethereum Foundation-lommeboken 353 318 ETH, tilsvarende $835 340 til gjeldende priser.

Hva vet vi om organisasjonens tidligere salg?

Tilbake til Mora fortalte Twitter-følgerne ham at denne forsinkede informasjonen ikke var til nytte for dem. Han overveldet verden og dro et ess i ermet. Det viser seg at han tvitret om handelen mens den skjedde. Ikke bare det, han advarte dem: “De utbetalte 35 000 ETH 17. mai i år, som er angitt på diagrammet.”

Som du kan se på diagrammet, var prisen på ETH 17. mai på sin forrige topp. Etter å ha solgt ut Ethereum Foundation, har ETH trendet lavere i måneder og måneder. Er dette en tilfeldighet? Ansetter selskapet gode forhandlere? Eller er det noe annet med denne historien? Ble de kvitt ETH-innehavere i detaljhandelen? Vet Ethereum Foundation noe resten av verden ikke vet?

På tidspunktet for det første salget fremhevet journalisten Colin Wu handelen og sa: “Ethereum Foundation flyttet 35 000 Eth til Kraken-børsen 17. mai. Vitalik sa at boblene kunne ha sluttet allerede 20. mai.” Ved å analysere bevegelsen sa Wu: “Dette er en naturlig prosess, men det betyr også at institusjonen trodde et bjørnemarked kom.”

Gassavgiften for denne operasjonen var 0,00240474 ETH, eller $5,66 i skrivende stund. Fabelaktig.

ETH-kursdiagram for 25.01.2022 på Bitfinex | Kilde: BTC/USD på TradingView.com Hva er Ethereum Foundation egentlig?

I følge det offisielle Ethereum-nettstedet:

“EF er ikke et selskap, eller til og med en tradisjonell non-profit organisasjon. Deres rolle er ikke å kontrollere eller lede Ethereum, og de er heller ikke den eneste organisasjonen som finansierer den betydelige utviklingen av teknologier knyttet til Ethereum. EF er en del av et mye større økosystem .”

Ethereum Foundation deler ut midler til utviklere via økosystemstøtteprogrammet og fellesskapsprogrammet, Devcom organiserer og mer. For å gjøre alt dette trenger de definitivt en fiat-valuta i en viss kapasitet.

Relatert lesing | Ethereum Foundation-utviklere diskuterer lanseringen av ETH2 og økonomien

Men spørsmålet er, visste de at en ulykke var i ferd med å skje? Og hvis de gjorde det, kom de til den konklusjonen gjennom teknisk analyse og kjedeanalyse eller ved… andre metoder?

Utvalgt bilde av PatristB på Pixabay | Diagrammer fra TradingView

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *