The Rising Star OpenMeta: Forpliktet til å være en NFT Trading Hub på BSC

Opensea har vært den mest populære børsen i kryptoverdenen i 2021. Fremveksten og den kontinuerlige boomen til NFT har gitt den et handelsvolum som overgår andre ledende børser som Coinbase, Binance, etc. Til tross for det har det vært sent med å utstede tokens, og det er et rykte om at det kan ha en børsnotering, som begge har utsatt Opensea for kritikk, og ført til muligheten for en SOS “DAO-plan” for Opensea-brukere.

Krypto-brukere har lenge ventet på et nytt OpenSea. Selv om det er en god idé å gaffel Opensea i navnet til DAO, har det vært mangel på handling. Opensea har vært stillestående i å oppdatere sine produktfunksjoner i lang tid.

Forfatteren observerte at OpenMeta, som nylig ble lansert i BSC, kan være en ideell erstatning for Opensea. Investert og inkubert av Mdex Foundation, søker OpenMeta å bygge en NFT-handelsplattform med høy likviditet, og bli “OpenSea” i BSC-kjeden til de nåværende problemene med høye inngangsbarrierer og høye transaksjonskostnader for NFT-brukere. I det følgende vil jeg utdype flere fordeler med OpenMeta for deg.

“0 gassavgift for NFT-utvinning”

Hovedkostnaden for brukere når de foretar NFT-transaksjoner stammer fra NFT-utbygging og smarte kontraktsinteraksjoner. På Ethereum kan gebyrene for disse to operasjonene i én transaksjon være så høye som USD 200. I følge TokenView, siden implementeringen av EIP-1559, har OpenSea vært på toppen av ETHs brennende rangeringsliste, og står for 6,4 % av det totale brennevolumet, og nylig har tallet steget til 18 %.

OpenMetas optimaliseringstiltak for å løse dette høykostnadsproblemet er å oppløse separasjonen av mynting og handel, og dermed eliminere kostnadene ved Mint NFT for brukere og skapere. For skapere er NFT en form for lagring som kommer etter at kunstverket deres er generert, og de trenger ikke å prege en før NFT-transaksjonen er bekreftet. Når det gjelder brukere, viser OpenMeta en rekke NFT-er på plattformen, og bare når en bruker ønsker å kjøpe dem, vil NFT-er bli preget og handlet. Denne “no-gas-fee minting”-modellen senker betraktelig terskelen for deltakelse for brukere, som kan spare deler av kostnaden minting NFT, og dermed delvis unngå risikoen forårsaket av “dårlig markedsføring” og uønsket salg.

Denne mekanismen gir også OpenMeta karakteristikken av å være en inkubator der skapere kan fokusere på å produsere kunstverk og mynte NFT-er etter at de har mottatt sikret markedsanerkjennelse. Tenk deg hva som ville skje hvis Ghozali Ghozalu, de nylig populære indonesiske influencerne lastet opp selfiene sine på OpenMeta? Utvilsomt vil selfie-NFT-ene deres gi dem en høyere fortjeneste.

Den laveste transaksjonsavgiften av alle NFT-børser

En annen del av kostnadsbrukernes NFT-transaksjoner er å betale transaksjonsaggregeringsgebyrene til plattformene. I motsetning til NFT-børser hvor transaksjoner er hyppige og gebyrer ofte er så lave som 0,1 %, har transaksjonsgebyrene i kunstfeltet alltid vært høye. Det være seg for tradisjonelle auksjonshus eller NFT-børser, vil de belaste opptil 5-15 % transaksjonsgebyrer.

Til sammenligning krever OpenMeta kun et gebyr på 2 % på transaksjonsbeløpet, som er det laveste sammenlignet med vanlige NFT-børser.

Transaksjonsgebyr Gebyr for gjentatte transaksjoner Royalty gebyr Gassavgift
OpenMeta 2 % 2 % Skaperne bestemmer Ingen gassavgift
Åpent hav 2,5 % for vanlige produkter

7,5 % for spillrekvisitter

2,5 % for vanlige produkter

7,5 % for spillrekvisitter

Skaperne bestemmer Skaperne deler mynting- og gassavgiftene
Raible 2,5 % 2,5 % Skaperne bestemmer Skaperne deler mynting- og gassavgiftene
SuperRare 15 % 3 % 10 % Skaperne deler mynting- og gassavgiftene
Fundament 15 % 10 % 10 % Skaperne deler mynting- og gassavgiftene

OpenMeta er en terskelfri NFT-handelsplattform hvor alle kan bruke OpenMetas tjenester til fritt å lage, liste og handle NFT-er. Hver skaper har en høy grad av autonomi til å angi prosentandelen av royaltyavgiften for verkene sine. Denne tilpasningsfunksjonen ligner på, men skiller seg fortsatt fra OpenSeas. Det vil si at OpenMetas royaltyinntekter umiddelbart sendes til skaperne etter at transaksjonen er gjennomført, i stedet for OpenSeas månedlige oppgjørsmodell. Denne forskjellen, som virker liten, er betydelig for NFT-skapere ettersom den lar dem få inntekter raskere.

I tillegg til handelsdelen er OpenMetas NFT-skjerm og opptaksfunksjoner veldig kraftige. På OpenMetas MY NFT-side kan brukere se alle NFT-aktiva i adressen deres (liste over på salg, alle NFT-er, opprettet, ulike serier, favoritt), listen over kjøpte mysteriebokser, samt NFT-transaksjonsposter med ett klikk. I følge informasjonen som ble avslørt av teamet, vil OpenMeta lansere et sett med visualiseringsfunksjoner i fremtiden, for eksempel å vise markedstrenden til NFT-eiendeler, fortjeneste fra NFT-eiendeler, etc, som er svært nyttige for brukerne.

NFT Primær: en gullgruve

NFT Primary er en annen viktig funksjon i OpenMeta. Det er det første markedet for kvalitets NFT-prosjekter og Mystery Box. I fellesskap ledet av teamet og fellesskapet velger den ut prosjekter som kan settes på NFT Primary hvor brukere kan delta og kjøpe NFT for å sikre at brukerne kan nyte den fremtidige verdien av disse prosjektene.

Ingen terskel gir et stort antall prosjekter, men det varme NFT-markedet har ført til deltakere av ulik kvalitet. Brukere på plattformer som OpenSea kan kun se populære prosjekter gjennom rangeringsdata, som kan manipuleres og derfor har begrenset troverdighet for brukerne. Mens de er på NFT Primær, blir prosjekter listet opp etter å ha gått gjennom en visningsrunde. Dette kan beskytte investorene bedre.

I tillegg til å beskytte brukernes fordeler, gir OpenMeta også mer inntekt med sin eksklusive NFT-innsatsfunksjon. NFT-er som holdes av brukere er dermed i stand til å flyte og generere inntekter.

I den første uken av lanseringen vil fem prosjekter tilby NFT og mystery-bokser på NFT Primary, inkludert BabySwap (en desentralisert børs på BSC-kjeden), HashLand (et P2E-spill som støtter BTC-gruvedrift), Pokemine (en blockchain-spillplattform), Adventure Bunny (et P2E-spill) og DeFi Warrior (et spillprosjekt som kombinerer DeFi og NFT).

BabySwap

BabySwap er en protokoll som kombinerer Dex, NFT trading og GameFi. Utplassert på BSC-kjeden, har den en TVL på 284 millioner dollar og over 80 000 adresser som holder plattformsymbolene sine, rangert blant de 10 beste på BSC. Den har vunnet flere priser i CoinMVB-programmet.

HashLand

HashLand er et P2E-spill basert på den berømte IP-en “I am MT”. Spillet NFT utstedt av HashLand kan ikke bare brukes til å utvinne tokenet HC i spillet, men legemliggjør også en viss mengde bitcoin mining-hash. Innehavere kan delta i den doble utvinningen av BTC og HC. Transaksjonsvolumet ble rangert blant de tre beste i Binance NFT-markedet ved lanseringen.

Pokemine

Pokemine er en aggregeringsplattform for blokkjedespill på BSC-kjeden, som støtter ulike typer blokkjedespill og introduserer mange tradisjonelle spillutviklere i kryptoverdenen. Det første spillet Pokemine lansert på plattformen er utviklet av utvikleren Join Games studio Hanoi-kontoret basert på “Pocket Monsters”.

Eventyr kanin

Adventure Bunny er et morsomt og avslappende eventyrspill. Spillere kan samle og trene eventyrkaniner til å reise til store byer rundt om i verden og tjene penger i prosessen. Spillet er et derivat av BunnyPark-børsen, og BunnyPark er rangert som nummer 17 i BSC-kjeden når det gjelder TVL.

DeFi Warrior

DeFi Warrior er et DeFi x NFT Play2earn blokkjedespill med en engasjerende kryptogalaksehistorie. DeFi Warrior forvandler ulike blokkjedenettverk (f.eks. Bitcoin, Ethereum, etc.) til en planet og NFT-er og gjør tokens til karakterer. Spillere bygger gruvefabrikkene sine gjennom karakterene sine og kjemper mot sjefer eller fiender for å få belønninger. Det unike er at kampkraften til karakterene i spillet vil svinge i henhold til token-priser, noe som gjør det svært spillbart.

Dedikert til å bygge et “OpenSea” på BSC

OpenSea leverer NFT-infrastrukturen for Ethereum-nettverket, noe som gjør det til førstevalget for NFT-utstedelse og -salg. Det er den mest likvide handelsplassen, et personlig kunstnergalleri for krypto, og opprinnelsen til kryptonative kunstverk. Dens eksistens har blitt en industristandard, nesten i den grad OpenSea må snakke om når man diskuterer NFT. Ved å slå opp prestasjonene til OpenSea, søker OpenMeta å spille en lignende rolle på BSC. Frem til nå har det utviklet produkter og teknologier rundt dette målet.

0 gassgebyr for NFT-utmynting gir kryptoskapere et bedre miljø å lage uten kostnadene, noe som skaper gunstige forhold for fremveksten av nye fenomenale NFT-er. Tross alt har de innfødte NFT-verkene det sterkeste livet.

NFT Primary og NFT Mining, på den annen side, er designet for å betjene handelsmenn og samle flere brukere for å bli NFT-handelsknutepunktet i BSC-kjeden.

Samlet sett, sammenlignet med OpenSea, gir OpenMeta en plattform som lar brukere handle NFT til en lav kostnad og bedre beskytte fordelene sine. Den har også mer innovative funksjoner som styrker NFT. Arbeider for å realisere de tre hovedmålene med lavere friksjonstap, bedre investeringsmiljø og høyere likviditet, vil OpenMeta skape den beste og mest avanserte NFT-handelsplattformen i det nye markedsmiljøet.

Avsløring: Dette er en sponset pressemelding. Gjør din undersøkelse før du kjøper kryptovaluta.

Innlegget The Rising Star OpenMeta: Committed To Being an NFT Trading Hub på BSC dukket først opp på NullTX.

Denne kryptonyheten levert av NullTX. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *