Topp 3 Metaverse Krypto-mynter som får mest pris denne uken (BCMC, ETNA, DEP)

Selv med bearish momentum denne uken, klarte noen Metaverser kryptomynter å se tosifrede prosentvise prisøkninger. Denne artikkelen ser på de tre beste Metaverse kryptomyntene som får mest pris denne uken, sortert etter 7-dagers vekst, lavest til høyest.

Blockchain Monster Hunt (BCMC) +16 %

Blockchain Monster Hunt, som ble lansert i oktober 2021, er et flerkjedespill for å tjene blokkjedespill som lar brukere jakte på monster-NFT-er og bytte dem på markedsplassen.

I tillegg inkluderer Blockchain Monster Hunt deres ERC-20-token kalt BCMC, som tillater interaksjon med deres økosystem og deltakelse i plattformens styring.

Hovedårsaken til denne ukens prisøkning for deres BCMC-token er på grunn av spillets kommende lansering 25. januar. Hvis utgivelsen går som planlagt, vil det ikke være overraskende å se BCMCs prisøkning ytterligere.

Du kan kjøpe BCMC på PancakeSwap, Uniswap, QuickSwap og mer.

ETNA Network (ETNA) +23 %

ETNA Network, som ble lansert i mars 2021, er en Metaverse-blokkjede som kobler NFT- og GameFi-applikasjoner til ett enkelt økosystem.

ETNA Network har deres BEP-20 governance token som lar brukere satse på fremtiden til prosjektet og stemme på forslag.

ETNA har for øyeblikket en demo som brukere kan laste ned på PC for å sjekke ut spillet. For å begynne å spille må brukere kjøpe en ETNA NFT. Brukere kan også sjekke ut NFT-butikken ved å koble til via MetaMask på Polygon og utforske samlingen deres.

ETNA-økosystemet har Metabolism-tokenet, med IDO planlagt til 1. februar. Metabolist-tokens vil bli innlemmet i ETNA-spillet for å lage eliksirer, forbedre NFT-er og mer.

Du kan kjøpe ETNA på PancakeSwap, CoinTiger og MEXC.

DEAPcoin (DEP) +76 %

Lansert i august 2019, DEAPcoin, aka The Digital Entertainment Asset Pte. er skaperen av Playmining, en ledende NFT-spillplattform i den globale GameFi-industrien.

DEAPcoin (DEP) er ERC-20-verktøyet som utstedes til brukere som deltar i PlayMining-økosystemet som kan spilles gratis. I tillegg brukes DEP til å kjøpe NFT-er på PlayMining NFT Marketplace.

PlayMining er et fellesskapsorientert prosjekt støttet av en samling entusiastiske medlemmer over hele verden. Brukere kan opprette en konto og sjekke ut spill på plattformen deres akkurat nå. PlayMining har Lucky Farmer, JobTribes og PlayMining Puzzle X JobTribes.

DEAPcoin er Metaverse kryptomynt som får mest pris denne uken, opp over 76%. I de siste nyhetene kunngjorde PlayMining sitt partnerskap med Devil Finance, som gjør det mulig for brukere å maksimere avkastningen ved å automatisk sammensette DEP-tokenene deres.

Du kan kjøpe DEP på Bittrex, Uniswap, OKX, Indodax og mer.

Avsløring: Dette er ikke handels- eller investeringsråd. Gjør alltid research før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter @nulltxnews for å holde deg oppdatert med de siste Metaverse-nyhetene!

Bildekilde: wanpatsorn/Shutterstock.com

Innlegget Topp 3 Metaverse Krypto-mynter som får mest pris denne uken (BCMC, ETNA, DEP) dukket først opp på NullTX.

Denne kryptonyheten levert av NullTX. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *