Bitcoin (BTC/USD)-markedet holder en lavere høyde på $37 500Bitcoin-prisprediksjon – 26. januar
Etter en bemerkelsesverdig linje med påfølgende nedadgående bevegelser som nylig skjedde i BTC/USD-handelsoperasjonene, holder det kryptoøkonomiske markedet nå et lavere høydepunkt på $37 500 over flere timers handel. Kryptoens prosentandel er på 0,92. Prisen handles innenfor et maksimum på $37.528 og et lavpunkt på rundt $36.607 i skrivende stund.

BTC/USD-markedet
Nøkkelnivåer:
Motstandsnivåer: $40.000, $42.500, $45.000
Støttenivåer: $35.000, $32.500, $30.000
BTC/USD – Daglig diagram
Det daglige diagrammet for BTC/USD viser at det kryptoøkonomiske markedet holder en lavere høyde på $37 500 i trendlinjene for bearish kanal. 14-dagers SMA-indikatoren er under 50-dagers SMA-indikatoren. Og de er over gjeldende handelssted. De Stokastiske Oscillatorene vender relativt nordover over området 40, og prøver å lukke linjene deres i nær tid. Det indikerer muligheten for å se et tilbakeslag mot sørover på kort tid.

Vil BTC/USD-handelen fortsatt klare å samle seg til en høyere motstand ved $40 000 ettersom kryptomarkedet holder en lavere høyde på $37,500?

BTC/USD-handelen ser fortsatt ut til å ta fart til oppsiden. Motstandsnivået på $40 000 kan nå i det lange løp ettersom kryptomarkedet holder en lavere høyde på $37 500. Støttehandelsnivået på $35 000 kan opprettholdes en stund ettersom noe nedadgående press kan dukke opp igjen med vilje for retesting rundt verdilinjen.

På baksiden av den tekniske analysen kan kortposisjonstakere i BTC/USD-markedet ha en stor sjanse til å gå for en relansering av salgsordrer rundt motstanden på $40 000. Traders må nå være på vakt for å oppdage aktiv reversering av en oppadgående bevegelse mellom motstandsverdipunktet nevnt tidligere og $37 500 før de vurderer å bruke salgsordrer hvis den bearish trenden må fortsette.

BTC/USD 4-timers diagram

BTC/USD 4-timers diagrammet viser at kryptomarkedet holder en lavere høyde på $37 500 da prisen sies å handle i en overkjøpt tilstand på mellomlang sikt for tiden. 50-dagers SMA-trendlinjen er over 14-dagers SMA-trendlinjen i bearish-kanalene som er tegnet. De Stokastiske Oscillatorene har slått sammen linjene sine, og svinger noe nordover innenfor den for å indikere at et kjøpspress fortsatt er på. $40 000 vil sannsynligvis forbli en overhead sterk motstandssone for de nåværende rallybevegelsene i det lange løp av kryptoøkonomien.

Ønsker du å kjøpe eller handle Bitcoin (BTC) nå? Invester hos eToro!

68 % av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren.

Les mer:

Denne kryptonyheten levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *