Er fotball den neste trenden i Cryptoverse?

Dette innholdet levert av NewsBTC. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Verdenskjente fotballklubber og superstjerner gjør en storslått inngang til kryptoverdenen ved å utstede fan-tokens og gi ut unike NFT-samlinger. Timingen for denne crossoveren kunne ikke vært mer perfekt.

Pandemien utvidet gapet mellom fans og sportsklubber. Det var utfordrende å utvikle aktiviteter for å stimulere fanengasjement på en digital plattform. Til og med fotballklubbene var i et tøft sted, om enn over 2,5 milliarder fans over hele verden. For å overvinne disse utfordringene og glede fansen med nye opplevelser, begynte klubbene å forfølge nye satsinger i kryptoområdet.

Noen av de rikeste fotballklubbene i verden, inkludert Barcelona, ​​​​AC Milan, Manchester City og PSG, hoppet på kryptobølgen og lanserte en begrenset tilførsel av fan-tokens gjennom blockchain-lanseringsramper. I mellomtiden fortsatte superstjernene til disse klubbene å selge rekord i NFT-landskapet.

Fotballverden omfavner kryptoparadigmet fullt ut

Uten noen plattform som gjorde det mulig for digitale fans å samhandle aktivt med favorittfotballklubben eller -spilleren deres, hadde de bare vært tilskuere av kampen i lang tid. Men kryptotokens og blockchain lover å endre det for alltid.

Ettersom kryptoplattformer fjerner inngangsbarrierer, kan enhver fan med internett delta i klubbrelaterte aktiviteter. I 2021 var NFT-er den mest betydningsfulle åpenbaringen som viste verden hvordan samfunn kunne vokse og være til gjensidig nytte for alle. For å bringe den samme energien inn i fotballverdenen og introdusere fansen til NFT-er, lanserer prosjekter begrensede sett med digitale samleobjekter og sportskort.

Fotballspillere gir ut en serie NFT-samlerobjekter som fremhever deres beste karriereøyeblikk i samme åndedrag. For eksempel lanserte Messi Messiverse i samarbeid med en kjent artist, Bosslogic, og Ethernity Chain. Det supersjeldne, 1/1 kunstverket kalt “The Golden One” solgte for nesten 1,1 millioner dollar. Prosjekter som Sorare og Wrapped Strikers opplever også bemerkelsesverdig salg og tiltrakk seg en helt ny fanskare inn i NFT-verdenen.

For å ta fansengasjementet et ytterligere skritt, utsteder fotballklubber nå fantokens og utvider fantilbud med stemmerett og medlemsfordeler som VIP-stadionturer og signerte trøyer. Dette resonerte godt med flertallet av fotballfans. Som et resultat økte verdien av disse fan-tokenene raskt, noe som ga den totale markedsverdien for fan-tokens over $200 millioner.

Kryptomarkedsplasser vil dekke 99 % av fotballfans som ikke er på stadioner

NFT-er er kommet for å bli, og det samme er fan-tokens. Så nøkkelen til å maksimere inntektsmuligheter og fansengasjement for en fotballklubb og fans er en digital fotballmarkedsplass. En markedsplass som kombinerer det beste fra begge verdener og gir minneverdige fanopplevelser er nødvendig i denne nye fotballtrenden i kryptomarkedet.

Prosjekter som First Eleven, SoRare og flere fanger essensen av disse øyeblikkene perfekt, og gir plattformer for fotballentusiaster til å kjøpe unike NFT-er og delta i IDO-er. Dette gir fans og samfunnet en sjanse til å være nærmere klubbene og sportsstjernene de elsker mest.

Fan-tokens som støtter disse prosjektene gir også nytte ved å introdusere en rekke funksjoner som staking. First Elevens ($F11) token skal være et perfekt eksempel med den kommende NFT-markedsplassen og staking-veikartene i 2022. Flere prosjekter lar også fansen stemme og forutsi utfallet av spill for klubbkuraterte belønninger. Det gir unike funksjoner som lanseringsplater som gir likviditet fra fansen til klubber for å finansiere sine aktiviteter til stiftelser som F11-stiftelsen, noe som påvirker problemer i den virkelige verden.

Kan fotball drive mainstream kryptoadopsjon?

Det er et positivt tegn for hele økosystemet, ettersom ikke-krypto-innfødte nå er utsatt for NFT-er og forskjellige markedsplasser. Behovet for å opprettholde en perfekt balanse mellom sport og blockchain-verktøy for å gi fansen det de ønsker er imidlertid foreløpig. Så fan-første markedsplasser som First Eleven vil være de viktigste driverne for mainstream kryptoadopsjon i fotballverdenen.

For å finne ut mer, koble til F11 på tvers av sosiale medier og nettet her:

Nettsted | Twitter | Facebook | Instagram

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *