GJORDE registrering for Huobi Prime Fest nå åpen for brukere å starte sin Metaverse-reise

Jan. 21, 2022, kunngjorde Huobi Global, en av verdens ledende digitale aktivabørser, at DID (Decentralized Identity)-registrering for brukerne har begynt, og gir brukerne en inngang til metaverset og tilgang til kampanjer under Kampanjen “Prime Fest: Tiger Year”. En unik, Huobi-merket avatar med Tiger Year-tema, vil bli gitt til brukere for bruk i metaversen etter vellykket DID-registrering.

DID-er gir brukerne en verifiserbar, desentralisert digital identitet. De spiller en avgjørende rolle i metaversen ved å fungere som en forutsetning for alle som ønsker å gå inn i den, og fungerer som en bro mellom Web2 og Web3. DID-er fungerer ikke bare som en tilgangsport for brukere som ønsker å gå inn i metaversen, men registrerer og verifiserer all informasjon og aktivitet på blokkjeder, noe som gir brukere eierskap, sikkerhet og interoperabilitet.

Grip sjansen til å vinne en sjelden avatar

Brukere som ønsker å delta i Huobi Globals Prime Fest: Tiger Year-arrangement må først registrere seg for en DID på registreringssiden. Brukere som registrerer seg vil bli tildelt en unik Prime Voyager NFT-avatar med Tiger Year-tema.

Laget av iNFTspace, Prime Voyagers er en eldgammel stamme som bor i metaversen, kultur er gjennomsyret av å utforske tradisjoner og skikker til andre sivilisasjoner. Hver Prime Voyager-avatar representerer brukeren sin – en svært nysgjerrig person som er opptatt av å avdekke hemmelighetene og skattene som er skjult i metaversen under Prime Fest: Tiger Year.

Brukere som deltar i andre Huobi-tilknyttede aktiviteter i løpet av Prime Fest: Tiger Year, som Prime List, PrimeBox og Prime Earn har sjansen til å utløse bonuskurver, som belønner brukere med flere Prime Voyager-avatarer.

Ved å delta i Prime Fest: Tiger Year, vil brukere motta sin unike Tiger Year NFT-avatar og ha sjanser til å vinne sjeldne NFT-er. Heldige brukere som vinner sjeldne NFT-er kan vinne opptil 10 heldige trekninger for delbegivenheter, inkludert “Magic Miner”, “Trade, Spin, Win” og “Prime Earn Every Day”.

"The rise of the metaverse enables people to see the infinite possibilities of the future. DIDs are the first step in the process,"

sa Jeff Mei, direktør for Global Strategy.

"We hope that Huobi Global can be the first to bring crypto users into the metaverse."

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *