Ken Kutaragi, far til Sony PlayStation, kritiserer nåværende Metaverse-push

Ken Kutaragi, far til Sony PlayStation har gitt ut sin mening om meta-kombinasjonen som for tiden utvikles på markedet. Den tidligere Sony-sjefen har uttalt at han ikke ser noe poeng i ideen om et metavers for å skille den virkelige verden fra den virtuelle verden.

Playstation Inventor bashes Current Metaverse Conception

Ken Kutaragi, en av oppfinnerne av Sony PlayStation, har kritisert konseptet med metaverset som noen selskaper for tiden presser på. I et intervju med Bloomberg uttalte Kutaragi sin mening om hvordan man ser for seg metaversen, og erklærte at:

Å være i den virkelige verden er veldig viktig, men hovedideen er å gjøre det nesten virkelig i den virtuelle verden, og jeg kan ikke se poenget med å gjøre det. Vil du heller være en polert avatar enn ditt sanne jeg? Dette er i utgangspunktet ikke forskjellig fra anonyme oppslagstavlesider.

Dette er veien Meta, selskapet tidligere kjent som Facebook, tar. Selskapet utvikler for tiden utstyr for å fordype brukerne i sin versjon av metaverset. Meta viste frem et nytt VR-headset og et sett med haptiske tilbakemeldingshansker i fjor for å la brukeren se og føle det virtuelle miljøet.

Hybrid Kutaragi-konsept

For oppfinneren kan bruken av utvidet virkelighetsteknologi, som blander virtuelle virkelighetsressurser med den virkelige verden, skape en mer oppslukende opplevelse enn det som for øyeblikket foreslås. Dette er et hybridkonsept for metavers, som støtter tillegg av hologrammer og andre elementer til vår virkelighet. Kutaragi er for tiden administrerende direktør i Ascent, et selskap som har som mål å utvikle slik teknologi.

Men denne integrasjonen vil skje uten at noen form for maskinvare er koblet til brukeren. Kutaragi er ikke en fan av disse dingsene, inkludert hodetelefoner. Han sa:

Hodetelefoner vil isolere deg fra den virkelige verden, og jeg kan ikke være enig i det. Hodetelefonene er rett og slett irriterende.

Elon Musk, administrerende direktør i Tesla og SpaceX, tok også kritiske synspunkter på den nåværende tilstanden til metaverse. For den populære krypto-influenseren er metaverset bare et buzzword akkurat nå, men han er likevel spent på fremtiden og hva selskaper kan bringe til bordet i årevis fra nå.

Hva synes du om Ken Kutaragi, oppfinneren av PlayStation, om metaverser? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *