SharkRace Club – Verdens første NFT-prosjekt med Rarity Upgrade og Play-to-Earn 3D-spill

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Utviklerne av SharkRace Club-prosjektet har implementert den nyeste teknologien for å gi maksimal verdi og en utrolig opplevelse for SharkRace Club-medlemmer. Plattformen tar i bruk høykvalitets NFT-er og 3D Metaverse for å spille for å tjene, noe som gir spillerne mye moro.

BSC Blockchain og innebygd lommebok

SharkRace Club-prosjektet er bygget på BSC-blokkjeden. Utviklerne valgte denne plattformen fordi den gir de raskeste og sikreste transaksjonene. I tillegg skal all drift innenfor økosystemet håndteres gjennom smarte kontrakter.

Prosjektutviklingsteamet har lang erfaring med å bygge blokkjedeløsninger. Sammen utviklet de kryptolommeboken Tizer, som kan lastes ned på AppStore og Google Play. Lommeboken er integrert i SharkRace-spillplattformen, og man kan enkelt gå inn og spille uten å måtte koble til noen kryptolommebok. Selv om prosjektet er fullt kompatibelt med andre lommebøker også.

ShareCoin

Prosjektet token er SHRK – SharkCoin er også bygget på BSC. Tokenet kan brukes på alle operasjoner innenfor plattformen – brukere kan kjøpe NFT-er med det, øke sjeldenhetene deres, kjøpe ting i markedet eller innsatser. Total forsyning er 1 milliard, første markedsverdi – 308 480 dollar.

Prosjektet planlegger å holde IDO 3. mars 2022 på lanseringsplattformene Seedify, Enjinstarter, Oxbull og Gemstarter.

nft haier og oppgradering sjeldenhet

SharkRace Club NFT-samlingen ble skapt av høyprofilerte Cannes Lions-belønnede artister som har jobbet med Disney-grafikk og olympisk visuell kunst. Samlingen inkluderer 20001 NFT-produserte haier, hver unike i sitt slag. I tillegg sikrer mer enn 1000 håndtegnede temaer at hver NFT Shark-eier vil få en uforglemmelig opplevelse av å gjøre haien sin om til et originalt kunstverk. Bildene er tegnet i 3D og leveres i Ultra 4K (2400 x 2400) oppløsning. Hver NFT har en annen sjeldenhetsindeks og er tilfeldig fordelt.

NFT-eiere har tilgang til Rarity Upgrade Platform, hvor de kan tilpasse NFT-ene sine til å fungere som ekte artister. De kan kjøpe sjeldne temaer for NFT-er, samt komplettere dem med animerte GIF-effekter i Rarity Store. Bidrar til å øke den opprinnelige sjeldenhetsindeksen til NFT-er og multiplisere nytten deres. Det ser ut til å være en avansert klesbutikk på nett hvor besøkende kan prøve forskjellige ting på NFT Sharks og se hvordan det passer dem. Hvert supplement kommer som en BEP-721 NFT sjelden og har sin egen sjeldenhetsindeks. Når brukeren velger klærne eller tilbehøret for NFT, må man klikke på “dress”, så vil den smarte kontrakten brenne det første bildet av NFT Shark, og endre det til sin nye stil med det nye temaet. Dette nye bildet vil bli lagt til brukerens konto og oppdatert i metaversen.

Shark Racing Club og dens preferanser

Når en bruker kjøper en NFT Shark, blir han (hun) medlem av SharkRace Club og mottar mange fordeler, for eksempel:

  • Tilgang til Rarity Upgrade og SharkCoins
  • Livstids royalties, stemmerett, preferansespill
  • En gratis spillpakke med 3 forskjellige NFT-metahaier som du kan begynne å spille med en gang og et gavekort for spilling du kan tjene gratis.

hai racing spill

Shark Race er en verden av smarte og hensynsløse haier som konkurrerer om RaceBank og unike NFT-priser dypt i dypet av haiens metavers. Et 3D-spill for spill på tvers av plattformer, spesielle metaspillhaier og BEP-1155 NFT brukes. Bygget på Unreal Engine 4, er det et spill med fantastiske utfordringer der deltakerne kan vinne, prøve lykken og ha det gøy med racing. Spillere kan få flere ferdigheter, liv, boostere osv. og velge en av tre typer metahaier som passer best til deres spillestil. Spillet gir en flott måte å tjene penger på uten innspill bare ved å selge gjenstandene i spillet som du har tjent under løpet. I gruppeturneringen vil premiefondet genereres gjennom salg av SharkRace-plattformen. I tillegg vil spillere kunne starte sin egen flerspiller med budene de gir. Mange fantastiske ligaer og baner vil bli lansert i haikappløp.

Laget og supporterne

Det dedikerte og erfarne teamet har som mål å vokse og forbedre SharkRace Club-prosjektet. Spillets utgivelse er planlagt i andre kvartal 2022 og er ment å revolusjonere spillindustrien, og forene spillere over hele verden.

Med sterke støttespillere som Shima Capital, AU21, IBC, NFT Tech, Seedify, Enjinstarter, OxBull, Synapse, Prostarter, Inazuma, OIG Capital og andre, har prosjektet alle muligheter til å lykkes. Å bringe sammen et engasjert og erfarent team av lyse hoder og pålitelige støttespillere etterlater ingen tvil om at det vil være et fantastisk 2-i-1 NFT-prosjekt som vil gi virkelig banebrytende ideer og muligheter for NFT-samlere og -spillere.

veikart

Prosjektet har langsiktige og ambisiøse planer, og det er lett å se fra veikartet:

  • 3. mars 2022 – Den internasjonale utviklingsorganisasjonen
  • 5.–8. mars 2022 – Forhåndssalg NFT og INO
  • 9.–11. mars 2022 – NFT Sharks Group Mint
  • April 2022 – Spill for å tjene spillutgivelse

er inneholdt

Detaljerte, lyse, profesjonelle og høykvalitets NFT-kort med mange eksklusive temaer, muligheter for å oppgradere NFT-raritet, spesiell NFT-spillpakke, tilpasset team, mange fordeler og gaver til SharkRace Club-medlemmer, ta risiko, ha det gøy – alle disse tingene og mye mer gjør SharkRace Project Club er unik og revolusjonerende, så vi gleder oss til å prøve ut alle funksjonene den har å tilby. Det vil ikke være lenge å vente på at prosjektet starter – IDO planlegger 3. mars 2022 på lanseringsplattformene Seedify, Enjinstarter, Oxbull og Gemstarter.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *