XRP-adresse overfører 90 millioner mynter til Bithumb

Salgspress, negativ sentiment og en kraftig økning i volatilitet, XRP har møtt flere utfordringer de siste 4 ukene. Mens korrigeringen av kryptomarkedet forårsaket et massivt fall i prisene på ledende digitale valutaer, har XRP kjempet hardt for å opprettholde sin posisjon i topp 10.

XRP-millionærer, adresser med minst 2 millioner mynter, har forbedret overføringsaktiviteten sin i løpet av det bearish markedet i 2022. Dataene som ble lagt ut av Whale Alert, et fremtredende blockchain-sporings- og kryptoanalysefirma, fremhevet en transaksjon verdt 56 millioner dollar som involverte bevegelse av 90 millioner XRP-mynter fra en digital adresse til kryptobørsen Bithumb.

Transaksjonen ble utført 26. januar kl. 06.10 UTC. Overføringen, som ble registrert på Bithomp.com, representerer en av de største bevegelsene på kjeden av det digitale aktivaet de siste 3 dagene. I går flyttet en kryptohval 20 millioner XRP-mynter verdt mer enn 12 millioner dollar fra Bithumb til en ukjent lommebok.

I likhet med andre digitale valutaer, led XRP store tap i løpet av de tre første ukene av 2022. Imidlertid økte kryptoaktivaen med omtrent 5 % i går. I løpet av de siste 7 dagene har prisen på XRP falt med 16 %, sammenlignet med et fall på mer enn 30 % i Solana og nesten 26 % i Cardano.

Ripples kryptorapport

På mandag publiserte Ripple en rapport om den nåværende tilstanden til det globale kryptoøkosystemet og fremhevet den økende populariteten til blockchain, NFTs og CBDCs.

“Mens den plutselige og bemerkelsesverdige eksplosjonen av ikke-fungible tokens (NFT-er) i 2021 viste frem enda en mainstream-applikasjon for blokkjede, var det siste året innen krypto i stor grad preget av konsekvent vekst og modning i samtale rundt nye brukstilfeller og fordeler med blokkjede og krypto. . Fremveksten av nye Central Bank Digital Currency (CBDC)-prosjekter, dypere politikk- og regulatoriske diskusjoner og en bredere omfavnelse av krypto fra tradisjonelle finansinstitusjoner signaliserte teknologiens fortsatte vekst innen mainstream-finans, heter det i rapporten.

Salgspress, negativ sentiment og en kraftig økning i volatilitet, XRP har møtt flere utfordringer de siste 4 ukene. Mens korrigeringen av kryptomarkedet forårsaket et massivt fall i prisene på ledende digitale valutaer, har XRP kjempet hardt for å opprettholde sin posisjon i topp 10.

XRP-millionærer, adresser med minst 2 millioner mynter, har forbedret overføringsaktiviteten sin i løpet av det bearish markedet i 2022. Dataene som ble lagt ut av Whale Alert, et fremtredende blockchain-sporings- og kryptoanalysefirma, fremhevet en transaksjon verdt 56 millioner dollar som involverte bevegelse av 90 millioner XRP-mynter fra en digital adresse til kryptobørsen Bithumb.

Transaksjonen ble utført 26. januar kl. 06.10 UTC. Overføringen, som ble registrert på Bithomp.com, representerer en av de største bevegelsene på kjeden av det digitale aktivaet de siste 3 dagene. I går flyttet en kryptohval 20 millioner XRP-mynter verdt mer enn 12 millioner dollar fra Bithumb til en ukjent lommebok.

I likhet med andre digitale valutaer, led XRP store tap i løpet av de tre første ukene av 2022. Imidlertid økte kryptoaktivaen med omtrent 5 % i går. I løpet av de siste 7 dagene har prisen på XRP falt med 16 %, sammenlignet med et fall på mer enn 30 % i Solana og nesten 26 % i Cardano.

Ripples kryptorapport

På mandag publiserte Ripple en rapport om den nåværende tilstanden til det globale kryptoøkosystemet og fremhevet den økende populariteten til blockchain, NFTs og CBDCs.

“Mens den plutselige og bemerkelsesverdige eksplosjonen av ikke-fungible tokens (NFT-er) i 2021 viste frem enda en mainstream-applikasjon for blokkjede, var det siste året innen krypto i stor grad preget av konsekvent vekst og modning i samtale rundt nye brukstilfeller og fordeler med blokkjede og krypto. . Fremveksten av nye Central Bank Digital Currency (CBDC)-prosjekter, dypere politikk- og regulatoriske diskusjoner og en bredere omfavnelse av krypto fra tradisjonelle finansinstitusjoner signaliserte teknologiens fortsatte vekst innen mainstream-finans, heter det i rapporten.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *