Bitcoin (BTC) mister damp etter å ha tappet motstand på $39 000

Bitcoin (BTC) klarte å gå tilbake til $38 919-nivået siden det falt under området 21. januar. Det har falt noe tilbake siden da, men det er mulig at det har fullført en kortsiktig korrigerende struktur.

Bitcoin hadde kommet seg tilbake og beveget seg oppover etter å ha nådd et lokalt lavpunkt på $32 917 den 24. januar. Bevegelsen oppover fortsatte til BTC nådde en topp på $38 919 den 26. januar. Dette var imidlertid kortvarig, da BTC skapte en lang øvre veke og prisen gikk ned samme dag.

Den klarte ikke å bryte ut over motstanden på $38 200, som er både 0,5 Fib retracement-motstandsnivå og et horisontalt motstandsområde.

BTC må gjenvinne dette området for at det skal skape en kortsiktig bullish struktur.

Langsiktig BTC-bevegelse

Det daglige diagrammet viser at den 26. januar skapte prisen en lang øvre veke, som anses som et tegn på salgspress.

Imidlertid nærmer den seg nå territoriet til den lange nedre veken som ble opprettet 24. januar, som forventes å gi støtte.

Videre, når man ser på to-timersdiagrammet, handler BTC innenfor 0,5-0,618 Fib retracement-støttesonen mellom $35,200-$35,900.

Dette er det vanligste Fib-området for å gi støtte etter et kraftig fall, så det kan starte en reversering, slik at BTC kan skape et høyere lavpunkt i prosessen.

Analyse av bølgetall

Det langsiktige bølgetellingen antyder at BTC har fullført en stor ABC-korrigerende struktur som har vært inneholdt i en stigende parallell kanal.

I den hadde bølgene A og C et nøyaktig forhold på 1:1, noe som tyder på at en bunn ble nådd 24. januar.

Hvis det er riktig, antyder korttidstellingen at BTC har fullført underbølgene en og to (rød). I den har hele satsen fra 26. januar tatt form av en uregelmessig flat korreksjon (gul).

A- og C-subbølgene i denne korreksjonen hadde et forhold på 1:1,61, som er den nest vanligste i slike strukturer.

For BeInCryptos tidligere Bitcoin (BTC) analyse, klikk her!

Innlegget Bitcoin (BTC) mister damp etter å ha tappet $39 000 motstand dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *